2777
2789
عنوان

برای گزارش خشونت چیکار باید کرد؟

91 بازدید | 2 پست

یکی از دوستای من دیشب بهم پیام داد و گفت که کمکش کنم . 

پدر و مادرش طلاق گرفتن و سرپرستی اون به عهده پدرشه . با زن باباش و دوتا از برادرای ناتنیش زندگی می کنه . برادراش هم بزرگن 

دیروز این دوستم توسط برادرش مورد آزار واقع شده . اینجوری که برادرش ازش خواسته که گوشیشو بده تا چک کنه ببینه با کی حرف میزنه 

دوستم مقاومت کرده و برادرش کتکش زده 

گوشیشو خورد کرده و یه خراش چاقو رو شکمش زده . بعدش به کل فامیل زنگ زدن و کلی دوستمو تحقیر کردن و گفتن که باید بمیره

اهل کردستانن و از من کمک خواسته چون حتی نمیزارن بره بیرون

۱۶ سالشه و من واقعا نمیدونم چیکار کنم اگه کسی میدونه خواهشا بگه حالم واقعا خرابه

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

وقتی شرایطش اینقدر سخته باید باهاشون مدارا کنه دیگه نمیشه که با لجو لجبازی برای خودش دردسر درست کنه بهونه دستشون نده اگه واقعا ازاراشون گاهو بی گاهه وبی دلیل  باید پدر بزرگی مادربزرگی کسی که بقیه ازش حساب میبرنو بیارن با همشون صحبت کنه که باهم بسازن یا با ۱۲۳ تماس بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.