2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین😜

425 بازدید | 22 پست

متاهلایی که از خودتون خونه دارین خونه رو پدرشوهرتون براتون خریده؟در چه حد بهتون کمک میکنن پدرشوهرتون؟

ما هیچی🥹

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

نه شوهرم زحمتشو کشید

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مستاجریم کمک نخواستم دخالت نکنن کافیه  والا انقد پررون توقع دارن با حقوق 6 تومنی پسرشون معجزه کنم خیلی زنه بی عرضه و ولخرجیم که پسرشون چیزی نداره

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

چرا توقع دارید کمک کنن؟

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خودمون خریدیم پدرشوهرم بعنوان هدیه تکمیلش کرد کمد و وابینتو

اصلا کمک نمیکنه میگه شما تا نصفه برید بقیش بامن

میگه چون میدونم کمک کنم فردا قدر نمیدونن از دستش میدن بذار کار کنن بدونن پول به سختی ب دست میاد

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

خودمون خریدیم، بعد از عقد

ازین آپارتمانهای پیش فروشی ک باید پولشو خورد خورد میدادیم

پیش قسطشم از وام و فروش طلاها و کادوهای عقد جور کردیم

ی آپارتمان کوچیک ی جای پایین شهر

بعد از چندستل دوباره وام و پس انداز کردیم و عوضش کردیم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

ما اصلااا بهمون کمک نمیکنن درحالیکه برا دخترشون جهیزیه خوب خریدن ولی برا پسرشون هیچی

دلیلم برا ادامه دادم زندگی فقط پسرمه❤️💎میشه دعا کنید یه ماشین خوب بخریم🥲

نه مستاجریم کمک نخواستم دخالت نکنن کافیه   والا انقد پررون توقع دارن با حقوق 6 تومنی پسرشون مع ...

خیلی هم خانومی که با این حقوق و مستاجری داری زندگی میکنی.خیلی بیجا کردن

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
خیلی هم خانومی که با این حقوق و مستاجری داری زندگی میکنی.خیلی بیجا کردن

اره به خدا فکر کن خودم شاغلم ماهی 8 ملیون قسط میدم جای تشکرشون که هوای پسرشون دارم به شوهرم گفتم یه بار دیگه حرف مفت به گوشم برسه قسط نمیدم ببینم میتونن قسط پسرشون بدن

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ما اصلااا بهمون کمک نمیکنن درحالیکه برا دخترشون جهیزیه خوب خریدن ولی برا پسرشون هیچی

شمام خب بابات برات جهیزیه خوب میخرید.اینجوری چشمت به جهیزیه خواهرشوهرتم نبود

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم