2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باز خیلی کمه  یک و پونصد اخه 😑😑😑

اره فقط این آگهی و تو دیوار دیدم تعجب کردم 

تازه طرف یه جوری با فیس و افاده نوشته برا چونه زدن پیام ندید فلان 

حیف عکسش نمیاد اومددد

جمعه تعطیل  پنجشنبه یه هفته در میون  ولی ب نظرم نصف هفته هم باشه باز حقوقش خیلی کمه  ...

اسی تو سنت کمه تجربه کاری هم نداری چیزیم بلد نیستی فعلا باید برای خودت رزومه درست کنی و مهارت کسب کنی که بتونی کارایه خوب استخدام بشی یه سری کارا که سن شما رو اصلا قبول نمیکنه اگه نظر منو میخوای از فروشندگی شروع کن چون زمینه همه کاراست و باعث تقویت فن بیانت میشه بعد هم برو مدرک Icdl مهارت کار با Microsoft Office و یا دور حسابداری ببین کم کم خودتو قوی کن بعد به درامد فک کن سابقه کاری هم نداری 

اینجوری شانست بیشتر میشه و کارایه بهتر راحت تری میتونی بری

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
اسی تو سنت کمه تجربه کاری هم نداری چیزیم بلد نیستی فعلا باید برای خودت رزومه درست کنی و مهارت کسب کن ...

راس میگی باید برم حسابداری یاد بگیرم 

ولی واقن ۱ و نیم کمه برا تجربه و اینام حداقل باید پنج تومن باشه حقوق 

راس میگی باید برم حسابداری یاد بگیرم  ولی واقن ۱ و نیم کمه برا تجربه و اینام حداقل باید پنج تو ...

اره اگه پول داری برو دورشو ببین نداری یه کاری پیدا کن پولشو جمع کن 

ببین عزیزم برای بیشتر کارا سابقه کار مهمه و تنها شغلی که سابقه نمیخواد فروشندگیه حتما اول برو سراغ اون که حداقل یه سابقه کاری داشته باشی کلا از نظر من لازمه هر کاری رو اول با فروشندگی شروع کرد خیلی چیزا یادت میده

بعدم تو کار با همکار صمیمی نشو اصلا موفق باشی 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️