2777
2789

سلام دوستان پسر من ۹ سالشه می‌خوام بفرستمش کلاس ورزشی خودم فوتبال یا بسکتبال مد نظرمه بزارم همسرم میگه ژیمناستیک بزار 

در موردش پرس و جو کردم یکی میگه بچه توی سن رشد اصلا نباید این ورزش بره چون قدش و رشدش میسوزه دیگه قدش بلند نمیشه و لاغر و ظریف میمونه و چون پسره دوست ندارم اینطور بشه 

باز یکی میگه نه برعکس باعث رشد قدی و انعطاف بچه میشه و اکثر ورزش کارا اول ژیمناستیک رفتن واقعا موندم کدوم درسته کسی این ورزش رو رفته که بدونه واقعا چطوره؟؟؟

از خواهر خودم بگم از بچگی رفت خیلی هم پیشرفت داشت الان ۲۱ سالشه درگیر نرمی مفاصل و زانو درده درگیر دگتر و فیزیو و دکتره 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رشته دانشگاهیم تربیت بدنی بوده و استادهای دانشگاهم میگفتن و واقعا درسته ژیمناستیک قد رو میسوزونه ،به خاطر پرشهایی که تو ژیمناستیک دارن

اگه میخوای قدش همونی بشه که باید بشه ،بزارش بسکتبال 

شنا هم هیکل رو ورزیده میکنه  

🌈🖤⛵
من رشته دانشگاهیم تربیت بدنی بوده و استادهای دانشگاهم میگفتن و واقعا درسته ژیمناستیک قد رو میسوزونه ...

واقعاااا من فک میکردم باعث بلندی قد میشه دخترمو میخاستم بزارم ژیمناستیک

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
واقعاااا من فک میکردم باعث بلندی قد میشه دخترمو میخاستم بزارم ژیمناستیک

نه عزیزم 

اینطور نیست ،هیچی باعث بلندی قد نمیشه ولی ممکنه باعث کوتاهی بشه 

کلا وقتی نطفه شکل میگیره همون اول ماهیت رنگ چشم و قد مشخص میشه 

مثلا معلوم میشه که قد فرزند شما ۱۶۰ هست ،شما با توجه به تغذیه ،شرایط و فعالیتش، میتونی یه قد ۱۶۰ واقعی بهش بدی و یا میتونی به خاطر یک سری ورزشها و نوع تغذیه این ۱۶۰ رو بسوزونی و مثلا یه قد ۱۵۰ بهش بدی 

هبچ وقت بسکتبال باعث بلندی قد نمیشه ،فقط باعث میشه اون قدی که از اول برات با توجه به ژنتیک ،تعیین شده ،همون بشه نه کوتاه تر و نه بلندتر 

🌈🖤⛵
نه عزیزم  اینطور نیست ،هیچی باعث بلندی قد نمیشه ولی ممکنه باعث کوتاهی بشه  کلا وقتی نطفه ...

چ جالب ممنون 

دخترم قدش 143 12سالشه بنظرتون نسبت ب سنش قدش نرماله وزنشم 30

من خودم قدم 158

همسرم هم خیلی بلند نیست 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
چ جالب ممنون  دخترم قدش 143 12سالشه بنظرتون نسبت ب سنش قدش نرماله وزنشم 30 من خودم قدم 158 ه ...

آره 

خوبه 

تونستی کلاس شنا ،یا رقص بزار فوق العاده تو بیشتر زیباتر شدنش چه از لحاظ بدنی ،چه صورت و چه اعتماد به نفس کمک میکنه 

یه مقدار پروتئین و کلسیم  بیشتری تو تغذیه اش بگنجون 

دخترا بر عکس اون چیزی که همه فکر میکنن تا ۱۹ سالگی رشد قد دارن و پسرها تا ۲۳ سالگی همچنان رشد قد دارن ولی چون بعد بلوغ این رشد نامحسوسه ،به چشم نمیاد 

🌈🖤⛵
آره  خوبه  تونستی کلاس شنا ،یا رقص بزار فوق العاده تو بیشتر زیباتر شدنش چه از لحاظ بدنی ...

ممنون خیلی لطف کردی