2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂اینجا از شوهرت بد بگی باید منتظر توهین بهشم باشی

کوچیک ک بودم خاله ام از شوهرش دعوا و کتک میخورد .... با ذهن بچگیم چقدر دعا میکردم شوهر خالم بمیره .... 

خیلی عمیق خدا رو قسم میدادم ؛

تا ی روزی مامانم گفت نه ؛اینجوری نیست ؛خالت شوهرشو دوست داره ها ..... 

و بزرگ ک شدم شوهر خاله ام مُرد قشنگ دیدم چقدر خالم ناراحت شد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

قبول نکن دوتا جیغ بزن بگو بده گوشیمو

😂😂 موهاش میکنم بخدا اگه بخواد برش داره امروز صبح شارژر بالاسرش زده بود یهو گوشی زنگ خورد باشدت افتاد وسط شکمش دلم خنک شد اگه پسش نده آهم میگیرتش😂😂

جاش برسه چرا ولی لج کرده انگار

چی بگم...به من که هیشکی زور نمیتونه بگه ...یعنی اعصابم نمی‌کشه ... گوشی خودم رو ازم بگیرن همون گوشی رو از وسط نصف میکنم...خوشبحالت انقدر آرامش داری کاش منم یکم اینجوری بودم

چجوری؟؟؟

عشقم یه سالو چهار ماه پیش عقد کرد و واسه همیشه از هم جدا شدیم . 

ولی تمام عکساش ک با خانوادم گرفته بودیم  و دو تایی گرفته بودیم  توش بود 

حتی  صفحه گوشیمم هنوز اون گلدونی بود ک برام خریده بود . 

دقیقا روزه سالگرد  عقدش  گوشیم سوکتش خراب شده بود (گوشیم نوت سامسونگ  بود و دوربینش از گوشی تمام اقواممون بهتر بود و واسه مراسما گوشی منو میگرفتن )بردم تعمیرگاه درست کنه 

توی تعمییرگاه ؛ب صورت عجیب ترکید ک  میز کار آقاهه هم کامل سوخته بود . 

آقاهه  زنگ زد خانم میشه بیایید مغازه من فکر کردم گوشی درست شده رفتم بیارم ک گفت این اتفاق افتاده و دستاش میلرزید از استرس اینکه من بخوام دعوا کنم و..... 

گفت نتونستم پشت تلفن بهتون خبر بدم .  الان هر کاری میگید تا انجام بدم . (ک گوشی میخوام واسم بگیره یا پول گوشی بهم بده  یا هر چی ) 

من فقط گفتم اتفاقه ،ممکنه واسه هر کسی بیافته . 

آقاهه گفت  برید خونه مشورت بگیرید با خانوادت ... و هر چی بگید انجام میدم . 

رفتم  ب خانوادم گفتم چقدر اعتقاد دارید ی اتفاق بد میافته ک جلوی ی اتفاق بدتر بگیره؟ گوشیم منفجر شده ؛میتونست توی  دستامون بترکه و 5تا انگشت هم باهاش بره ..... 

من هزار تومان بابت گوشی نمیخوام و شما هم این اجازه بدید ک ازش نگیرم . 

عصرش رفتم ب آقاهه گفتم من چیزی نمیخوام و ایرادی نداره . نمیتونم توصیف کنم آقاهه چقدر خوشحال شد و بماند ک ماه پیش هم باز تماس گرفت عذاب وجدان دارم و شماره کارت بدید ی مقداری بریزم ولی گفتم نمیخوام (هنوزم گوشی نخریدم )

ولی آقاهه نفهمید ولی من خوب فهمیدم ،خدا خواست اون گوشی ای ک من با عشقم چت میکردم و  و عکسهای اون توش بود و..... دیگه دستم نباشه .. و هییچی ازش نمونه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کوچیک ک بودم خاله ام از شوهرش دعوا و کتک میخورد .... با ذهن بچگیم چقدر دعا میکردم شوهر خالم بمیره .. ...

درسته...هر چی باشه نزدیکانمون برامون عزیزن حتی اون لحظه ک ازشون ناراحت یا شاکیی

💕🧚‍♀️                                               

ادمی که شئور داشته باشه گوشیه زنشو ور نمی‌داره واسه خودش گوشی قدیمی خودشم بده دستش . 

گاهی زن و شوهرها لج ب لج هم میذارن . 

همین

گوشی وسیله شخصیه . 

عجب .