2777
2789

به نظرتون این کار من اشتباست؟

آخه فقط تعریف کانون‌ زیاد شنیدم 

شما راهنماییم کنید لطفا 

آموزشگاه نزدیک خونمون آموزشگاه اسطوره ست

کانون ازمون دوره 

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اشتباه نیس من کلاس دوم رفتم نزدیک خونمون و وقتی کلاس چهارم رسیدم و از اون موقع میتونستم برم کانون ...

ممنون از پاسخ گوییت 

به نظرت دخترمو که ۱۰ سالشه از اول بزارم کانون زیاد سخت نمیگیرن دل زده بشه ؟

از تجربیاتت فرق دوتا آموزشگاه رو برام میگی ؟

منم پسرمو دو ترم نزدیک خونمون ثبت نام کردم، ولی برای تابستون میخوام ببرمش جهاد دانشگاهی. منم تعریف ج ...

ممنون از پاسخگوییتون🙏

ممنون از پاسخ گوییت  به نظرت دخترمو که ۱۰ سالشه از اول بزارم کانون زیاد سخت نمیگیرن دل زده ...

ببین اگه دختر خوشگلت از این دختراس که از یه چیزی زود خسته میشه بنظرم زوده برای اینکه کلاس بفرستیش چون ول میکنه وسطاش 

دختر عموم وقتی 10 سالش بود هی گیر داد به خانوادش که منو ببرین زبانو فلان من حتما باید برم 

اما الان کلاس پنجمش داره تموم میشه میگه من دیگه نمیرم زبان تکلیفش زیاده و فلان و بیسار بهونه های الکی 

راسیتش چون 8 سال و نیمم اینطورا بود زیاد یادم نیس تدریسشون چطور بود ولی این چیزی که مامانم میگه بیشتر مکالمه محور بود اما کانون خب من از کلاس چهارم رفتم و کلاس دهم که بودم تموم کردم تقریبا 5 سال پیش خیلی خوب یادمه که چقدر رویگرامر تاکید داشتن و اینکه بیشتر سه ترم آخر که دیگه همه قواعد و دستور زبان رو یاد گرفتیم مکالمه و بحث و گفت و گو و مقاله نویسی و اینطور چیزا بود 

درکل من باز هم کانون رو توصیه میکنم بنویسین 

1- معلم های خیلی خوبی دارن 

2- اگر گرامر رو یاد بگیرن به راحتی از پس مکالمه بر میاین 

3- مدرکش معتبره خیلی

ببین اگه دختر خوشگلت از این دختراس که از یه چیزی زود خسته میشه بنظرم زوده برای اینکه کلاس بفرستیش چو ...

ممنون از راهنمایی جامع و کاملت

منم کانون رفتم و از هر کلاس سی نفره نهایتا ده نفر میتونن اخرین امتحان قبول بشن و مدرک بگیرن به هیچ ...

ممنونم دوست عزیز

پسرم ترم ۶ کانون زبان هست و از اول هم به صورت مجازی خونده، کانون از خونمون دوره و منم وقت بردن و آوردن ندارم ولی از مجازی هم راضی ام هر چند حضوری چیز دیگه ای هست

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️