2777
2789
عنوان

خانوما بیاین کمک😬😬😬😭😭😭

182 بازدید | 26 پست

یک هفته ای میشه زایمان سزارین شدم ولی هنوز شکمم مثل دوران بارداری همون‌جوری مونده چکار کنم خوب بشم نکنه همینطوری بمونم ممنون میشم تجربیاتتون رو‌ در اختیارم بزارید🥺🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم مبارک باشه

تا چند وقت همینجوری میمونه چون درسته بچه خارج شده اما رحم که حجیم شده بوده هنوز برنگشته و حدود ۴ماهی طول میکشه که رحم کاملا جمع بشه

پیاده روی رو کنار نذار میدونم با بچه هیچ کاری نمیشه کرد اما اگر نیروی کمکی داری ورزش و پیاده روی کن

فک کنم بعد زایمان سزارین شکم دیر تر از زایمان طبیعی جم میشه. زایمان سزارین چجوری بود باز برگردی عقب سزارین انتخاب میکنی؟ من بین طبیعی و سز موندم دارم دیوونه میشم

من برا اولی شکممو نبستم، ولی از قبل زایمانم بهتر شدم،زمان می‌بره، مث اینکه نه ماه پر تلاطم رو‌گذروندی باید صبر کنی، بعد سه ماه هم ورزش کن صد در صد اوکی می‌شه، من خودم اینا رو می‌دونم و تجربه کردم اما حدود ده روز دیگه زایمان دوممه همش فکر می‌کنم وای نکنه اینجور بشه اونجور بشه، این فکرا بنظرم عادیه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

ورم طبیعیه، انتظار نداشته باش زود مث قبل بشی اما حتما جمع می‌شی

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
من برا اولی شکممو نبستم، ولی از قبل زایمانم بهتر شدم،زمان می‌بره، مث اینکه نه ماه پر تلاطم رو‌گذروند ...

من چند زایمان قبلی شکمم خیلی کوچیکه تر بود و راحت برگشت با ورزش و رژیم ولی ایندفعه بزرگتر شده و میترسم بر نگرده😔

من برا اولی شکممو نبستم، ولی از قبل زایمانم بهتر شدم،زمان می‌بره، مث اینکه نه ماه پر تلاطم رو‌گذروند ...

انشاالله بسلامتی کوچولوت رو بغل بگیری خیلی حس شیرینیه

من چند زایمان قبلی شکمم خیلی کوچیکه تر بود و راحت برگشت با ورزش و رژیم ولی ایندفعه بزرگتر شده و میتر ...

الان چندمیه؟