2777
2789
عنوان

ذخیره ی پایین تخمدان

1197 بازدید | 68 پست

سلام من تازه وارد هستم،۳۵ سالمه ۳ سال و نیم ازدواح کردم و از روز اول اقدام داشتم دوسال قبل بارداری خارج رحم داشتم،همسرم مشکلی نداره چهار ماه دارو میگیرم،با آمپول و دارو فولیکول‌های بزرگ میشه اما باردار نمیشم چکار کنم؟ ب بن بست رسیدم کاملا ناامید شدم اگ کسی مشکل مشابه من داره کمک کنه لطفا

به امید سبز شدن دامن همه ی بانوان سرزمینم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شرایطشو داری ivf کن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
۰/۸۶

عزیزم به نظرم اگه بعد ۶ ماه باردار نشدی برو ای وی اف 

ریسک نکن چون بعد از ۳۵ سالگی کیفیت و تعداد تخمک ها با سرعت زیادی میاد پایین 

من خودم ۳۸ سالگی یائسه شدم به عنوان کسی که تجربه این اتفاق رو داره بهت میگم 

بازم هر جور خودت صلاح میدونی عمل کن .طلب خیر برات میکنم💓💓

بله عزیز ذخیره م۰/۸۶

تو سونو‌ واژبنال هم تخمدات کوچیک بودن ؟ چون کسی که ذخیره اش کم بشه تخمدانا کوچیک میشن 

اگه تخمدانات‌ اندازه اش نرمال باشه ممکنه آزمایش اشتباه شده باشه 

به هر حال وقت رو از دست نده ، سه سال کم نیست صبر کردی دیگه بعد یکسال صبر کردن باید تحت نظر دکتر نازایی باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم به نظرم اگه بعد ۶ ماه باردار نشدی برو ای وی اف  ریسک نکن چون بعد از ۳۵ سالگی کیفیت و تعد ...

مممنونم سعی خودمو میکنم

تو سونو‌ واژبنال هم تخمدات کوچیک بودن ؟ چون کسی که ذخیره اش کم بشه تخمدانا کوچیک میشن  اگه تخم ...

اره گفت کوچیک شدن

اره گفت کوچیک شدن

ببین تو‌که‌میگی با داروی هورمونی فولیکولات رشد میکنن اما باردار نمیشی ممکنه تخمکهات پوچ‌باشن یعنی فولیکول داشته باشی رشد کنه اما داخل فولیکول تخمک‌نباشه 

منم شرایطم مثل تو ، ذخیره ام کمه و من‌دارم ای وی اف می‌کنم اما توی همین ای وی اف خیلیا با شرایط من راحت‌ جنین براشون‌ تشکیل میشه اما من چون فولیکولام پوچن‌ جنین تشکیل نمیشه 

اونایی که اسپرم سالم دارن اما تخمک‌ مشکل داره بهتره ای وی اف نکنن و‌منتظر بمونن بلاخره یه تخمک پیدا میشه اسپرم‌ بهش برسه و لقاح انجام بشه چون اسپرم‌ خیلی مهمتر از تخمکه ولی تو زیاد صبر کردی سنت داره می‌ره بالا حتما دست بجنبون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ببین تو‌که‌میگی با داروی هورمونی فولیکولات رشد میکنن اما باردار نمیشی ممکنه تخمکهات پوچ‌باشن یعنی فو ...

بله امکانش هست پوچ باشن، همسرم هیچ مشکلی نداره دیگ کاملا بریدم و ناامیدم از همه چیز