2777
2789
عنوان

ای کاش کمی سیاست شوهر داری داشتم 🙄

324 بازدید | 11 پست

دوماهه ازدواج کردیم همیشه برابر زورگویی ها و بدخلقی هاش کوتاه اومدم و همیشه من پیشقدم بودم برای حل مشکل و اشتی 

هر شب آرایش ملیح و خونه مرتب و غذای خوب

برای رهن خونه بهش پول دادم پول خودم بوده از قبل ازدواج داشتم دوباره دیشب حرف خرید محافظ یخچال شد گفتم غصه نخور من فلان قدر پول دارم 

دیشب اومد خونه ولی زودتر منم بی ارایش رو مبل دراز کشیده بودم شروع کرد بهونه گیری غذای من یکم شفته شد شروع کرد این چیه و آبروم میره فردا ببرم سرکار اخرش با اشک از میز بلند شدم 

بازم من رفتم سمتش آخر شب هم دوباره یه چیزی بهونه کرد رفت رو تخت امروز هم حرف میزنیم اما من حال دلم اصلا خوب نیست بچه ها چیکار کنم؟

رو دادی بهش دیگه عزیز من

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول لوس بارش آوردی خب 

خیلی خوش ب حالش بوده واقعا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

خب انقدر وا نده جلوش ک پرو بشه

ده بار غذای خوب میپزی دو بارش رو بد بپز ک عادتش نشه

همیشه ک خونت تمیزه یه بارش رو بزار بهم ریخته باشه ک عادت نشه براش

همیشه تو کوتاه نیا ناز کن براش تا اون بیاد سمتت

انقدر هم هزینه هارو ب دوش نکش میای خوبی کنی ولی وظیفت میشه

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂
کلا سیاست ندارم حس بدی دارم انگار منو کلفت خونه زاد میدونه 

ایجوری ک همه هزینه ها کم کم میوفته رو دوش تو

همیشه غذای رنگین نمیخواد درست کنی ناز کن یبار بگو حالم خوب نبود از بیرون بگیر یبار بگو بیا املت درست کن مردا املت هاشون خوشمزه تره یبار بگو بیا باهم مثلا سوسیس سرخ کنیم تا وقتی غذا خوب میپزی ب چشم بیاد همیشه نمیخواد آرایش داشته باشی مرتب باش موهاتو قشنگ شونه کن باز بزار ببند  بباف خوشبو باش ولی همیشه با آرایش نه بزار یبار ک آرایش میکنی ب چشم بیای همیشه کوتاه نیا ناز کن لوس باش یکم ک اون برای آشتی و اونجور مسائل بیاد سمتت تازه دوماهه باید کم کم اینارو یاد بگیری 

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

منم تجربه آنچنانی ندارم هنوزم نرفتم سر خونه زندگیم اما اینجور مسائلو باید بدونی خودت 

ایجوری ک همه هزینه ها کم کم میوفته رو دوش تو همیشه غذای رنگین نمیخواد درست کنی ناز کن یبار بگو حالم ...

اره باید یاد بگیرم چون حس میکنم ازم سواستفاده میشه 

همه چیو تو خودت نریز اصلا نشون بده ک ناراحتی نشون بده دلخوری تا بیاد سمتت از دلت دربیاره بلاخره سنگ ک نیسن دلش ب رحم میاد 

اره باید یاد بگیرم چون حس میکنم ازم سواستفاده میشه 

تازه اول راهی باید اینارو یاد بگیری باید ناز کنی لوس باشی