2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بارداری سینه ها شل میشن؟ بعد دوسال شیرخوردن ناااااابود میشن دیگه

من حس میکردم بارداری و زایمان‌هیچ تاثیری رو من نمیزاره ولی متاسفانه....

دندونام‌خراب شدن سینه ها شل و بد فرم 

شکم دارم‌😐

همین چندتا مورد کفایت میکند حتما🥴🤣

🍒دخترم🍒قلب من💚
تو بارداری سینه ها شل میشن؟ بعد دوسال شیرخوردن ناااااابود میشن دیگه من حس میکردم بارداری و زایمان‌ه ...

دندون ک درست کردنش راحته ولی سینه و شکم اگه احتیاج به جراحی داشته باشه هزینه سنگینی داره جاش هم میمونه روی پوست خیلی افتضاحه😔

...

توی بارداری تغییرات داشتی؟ 

ترک پوستی درمان نداره 

ولی سیاهی ماسک حاملگیه که برطرف میشه 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

الان دومیو دارم میارم دلم میخواد پول داشته باشم برم لوله هامو ببندم کلا وشکممو ابدو کنم

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

اون تاپیک قفل شد مگ من راجب مادرتوچیزیگفتم ک اومدی راجب مادرمن میگی بی فرهنگ یکم فک کن مادرنداشته باشم براچی این حرفو زدی بامن دعواداری راجب مامانم چی میگی مک اسم مامانتوابردمممم 

اون تاپیک قفل شد مگ من راجب مادرتوچیزیگفتم ک اومدی راجب مادرمن میگی بی فرهنگ یکم فک کن مادرنداشته با ...

گفتی میخوای کیو ببینی منم جوابتو دادم ناراحت نباش کلا عصبی و ناراحتی و حرص داری😐

...

گفتی میخوای کیو ببینی منم جوابتو دادم ناراحت نباش کلا عصبی و ناراحتی و حرص داری😐

اصن عصبی نیسم گفتم گفتم کیوبایدببینم میگی ننتو،توبامن بحث داری چرامادرمیکشی جلو فک کن من باتوبحث دارم مادرتوبکشم وسط خوشت میاد