2777
2789
عنوان

شوهر عصبی و بی منطق و بیشعور

165 بازدید | 5 پست

تجربه دارید؟راهی پیدا کردین برای درست شدنش از شوهرم بدم میاد هیچ راهییم ندارم.

واسه خانواده و فامیل خودش جون میده واسه خانواده من کوچکترین چیز بهش بر میخوره و می‌ره تو قیافه

دیشب جایی بودم بچه کوچیکم خیلی گریه کرده بود شاید ده دقیقه یه رب وقتی اومدم تو خیابون شروع کرده داد و هوار ک قرار شد وسیلرو بدی برگردی.

اصلا نمیتونم بهش تکیه کنم هیچ امیدی ندارم بش.دوس دارم بره و دیگه نیاد

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر نمیکنه مگه خودش بخواد که نمی‌خواد . همینجوری باهاش سر کن‌.

متاسفانه منم همین فکرو میکنم یه مدت شهر دیگه بودم برام مهم نبودولی الان تو شهر خودم خیلی کاراش عذابم میده

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
ن درست نمیشه  خودت کم کم ب رفتارش عادت میکنی  شوهر من دقیقا همینه ک گفتی

من که آره ولی خانوادم خیلی خوبن خودشو حسابی از چششون انداخته.

انگار اصلا نمیشه روش حساب کنی هیچ جاولی واسه فامیل خودش اونایی ک باهاشون رفت و آمد داره  بهترینه