2777
2789

تفاوت‌های چشمگیر در دو پسری که در معرض یک منبع آبله قرار گرفتند – یکی واکسینه شده بود، یکی نه.

https://s8.uupload.ir/files/fsy358awiaay1pg_ylpt.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو گذاشتم مخالفای واکسن ببینن که میگن نمیریم بچمونو واکسینه کنیم  واکسن رو کلاهبرداری و شیاد ...

به جز واکسن کرونا بقیه واکسن ها لازمه 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
این واکسن من دچار بیماری خود ایمنی کرد ...💔

کدوم واکسن؟! 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
این واکسن من دچار بیماری خود ایمنی کرد ...💔

چه بیماری؟ مطمئنی دلیلش واکسن بود؟چه واکسنی؟

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
به جز واکسن کرونا بقیه واکسن ها لازمه 

مخالفان واکسن کرونا که سر جای خود چند سالیه سر و کله مخالفان واکسیناسیون نوزادی پیدا شده و بچه هاشونو نمیبرن واکسینه کنن میبینی الانم میگن عکس واقعی نیست 😁

اینو گذاشتم مخالفای واکسن ببینن که میگن نمیریم بچمونو واکسینه کنیم  واکسن رو کلاهبرداری و شیاد ...

من اگه بچه داشته باشم واکسن هارو براش میزنم

چون علمم در حد دکترایی که دارن تایید میکنن نیست

ولی

کاش یه عکسی میذاشتی که فتوشاپ نباشه برای تایید واکسن :)

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

مخالفان واکسن کرونا که سر جای خود چند سالیه سر و کله مخالفان واکسیناسیون نوزادی پیدا شده و بچه هاشون ...

من با واکسن کرونا مخالفم دلیلش هم اینه که کرونا ساخته دست بشره و واکسنش هم معلوم نیست داستانش چیه ولی بقیه واکسن ها رو باید زد به نظرم هر چند که ضرر داره اما چاره ای نیست 

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بله شما درست میگید 😊

واقعا فکر میکنی این عکس واقعیه؟

آبله درسته دونهدهایی در میاره ولی بیشتر بخاطر مرگ و میر واکسنش رو درست کردن ن این دونه ها

اونایی که مخالف واکسن هستن احتمالا بخاطر واکسن کرونا که خیلی ها رو به کشتن داده اعتمادشون رو از دست دادن

وگرنه همه میدونن واکسن ایران تو نیم قرن گذشته واقعا حرفی برا گفتن داشته

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁