2777
2789

شیر میخوره بیدار میشه سرحال سرحال انگار ساعت ها خوابیده چکار کنم اسمش ملاتونین 

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

بچه من دوسالشه نمیدونم چرا از نوزادی همش استفراغ داره دکتر بردم دارو میده یه چندوقت خوب میشه باز شروع میکنه کسی میدونه علتش چیه قلبم تیر میکشه انقد حرص خوردم

حس قشنگیه وقتی عشقت بشه بابای بچه ات😍
بچه من دوسالشه نمیدونم چرا از نوزادی همش استفراغ داره دکتر بردم دارو میده یه چندوقت خوب میشه باز شرو ...

شاید رفلاکسه

عضو گروهآبی وزن هفته قبل۷۴.۵ & ۷۳.۵ & ۷۳ & ۷۰.۷۰۰&۷۰.۶۰۰&۶۹.۷۰۰&۶۹.۱۰۰&68.600&68.500&67.2600�وزن این هفته ۶7.200😑😪هدف اول ۶۵🥰🥰هدف دوم ۶۰😋🥰😍 چند روز دیگه میبینمت هوراااا تا عید لباسای خوشگل مشگل میپوشم هر لباسی دلم میخواد هورااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من دوسالشه نمیدونم چرا از نوزادی همش استفراغ داره دکتر بردم دارو میده یه چندوقت خوب میشه باز شرو ...

معده اش سرد هست ریفلاکس داره 

ببر طب سنتی حتما متخصص باشه نه این عطاری های الکی..

خودت هم هر روز معده اش رو با روغن سیاه دونه چرب کن تا بهتر بشه

❤❤❤

بچه ی خواهر من اگه یه قاشق اضافه غذا میدادیم یا اگه پشت سر غذا گریه میکرد یا می دوید یا جیغ میزد می آورد بالا 

تا سه چهار سالگی اینطوری بود بعدش خوب شد 

ولی مذهب خواهرم درومد

بچه ات چند سالشه؟

یسال

واسه رفع بی خوابی چکار کنم؟

عزیزم از طب سنتی کمک بگیر ، بعضی بی خوابی ها مال خشکی بیش از حد مغزه که با یه سری تدابیر ،شدتش کم میشه 

ولی بعضی بچه ها یا کلا آذم ها خوابشون کمه، باید باهاشون بسازی 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍