2777
2789

بعد اینکه بچه ها شرایطش چیه برای قبول شدن اگه یکی نمره های سال دوزاوهمش خوب نباشه میتونه بزه فقط در حد پاس بوده بعضیاش هم تبصره فقط یه جوری بود دپیلم گرفته میتونه بره ؟

آزاد بهتره یا پیام نور؟

قطعا آزاد بهتره 

من پیام نور  هستم راضیم  استادا هم خوبن ولی خب از لحاظ امکانات و اینا هیچی نداره نه سلف نه خوابگاهی مسیرش اتوبوس نمیره خیلی هزینه درمیاد

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد این شرط معدل اینا ک نداره آزاد؟ راحت میتونم برم؟

نه آزاد نه پیام نور شرط معدل ندارن فقط قبول شده باشی 

اگه درستون ضعیفه برید پیام نور چون سوالات تستی هست البته سخته چون۸نمره دست استفاده ۱۲نمره سراسری که باید نمره بیاری آزاد تشریحیه ولی امتحانا دست استاد

به چنین کسی توصیه میکنم بره پیام نور ک اگه نتونست کلاس بره مشکلی نداشته باشه 😁

خخخخ من درسم خوب بود ولی پول آزاد نداشتم بدبختا پیام نوری هرروز کلاس داریم با امتحانات سخت 

خخخخ من درسم خوب بود ولی پول آزاد نداشتم بدبختا پیام نوری هرروز کلاس داریم با امتحانات سخت  

منم پیام نور بودم یه جلسه هم کلاس نرفتم😅 تو اون تاپیک تگیدمت😅

یک عدد چپی 

منم پیام نور بودم یه جلسه هم کلاس نرفتم😅 تو اون تاپیک تگیدمت😅

خخخخخ خوش بحالتون ما هم دوست داشتیم حضوری نریم چون درس نمیدن  راستی الان دکترا میخونی؟پیام نور؟

خخخخخ خوش بحالتون ما هم دوست داشتیم حضوری نریم چون درس نمیدن  راستی الان دکترا میخونی؟پیام نور؟

ن بابا لیسانس حقوق دارم😅 

اون یعنی انسان نماها رو میشناسم 🤪 

میگم مرده تو تاپیکت تعلیق شد یا فقط مشکلشون با ما بود

یک عدد چپی