2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خودش خواست دیگ

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

هر جور دوس داره 

مسئول پوشش بقیه که نیستیم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

هرجورخودش میخاد

قبلا ازابرهای تیره بدم میومد چون کوچیکترین دلخوشیمو ازم میگرفت😭اماالان خیییلی دوسشون دارم چون منو یاد اون دلخوشیم میندازن چقدارامش داشتم که تنهافکرم ابرهای تیره بود😓😞

مطابق میلش ولی خب مثلا این شعور و اگاهیم داشته باشه که خانواده شو در نظر بگیره که مبادا نارضایتی از جانب والدینش پیش بیاد مثلا تو اکثررررر خانوادها اینکه پسر گوشواره و پرسینگ بندازه مرسوم نیست ولی خیلی از نوجونای پسر الان اینکارو دوس دارن 

به نظرم محترمانه لباس بپوشه جوری که در شان و شخصیتش باشه 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی