2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۴ هفته دادم ... البته آنومالی و ان تی سالم بود مشکلی نبود ... اکو قلب رو برای اطمینان سلامت نو ...

برامنم مشکلی نداره برا اطمینان فرستاد

- و خوشبخٺانہ خدا...[ خیلے بزرڱ‌ٺر از دلواپسےهاے ماسٺ..🤍🌸 ]
برامنم مشکلی نداره برا اطمینان فرستاد

خیلی خوبه حتما انجام بده ...

فقط توی هفته های پایین یعنی زیر بیست هفته ممکنه هنوز یه سری جزئیات قلب کامل نشده باشن هنوز ...که طبیعیه ...

خیلی خوبه حتما انجام بده ... فقط توی هفته های پایین یعنی زیر بیست هفته ممکنه هنوز یه سری جزئیات قلب ...

ممکنه تو آنومالی بزنه که اکو قلب انجام بدیم؟ من دکترم چیزی نگفت ک‌تو آنومالی چیزی نوشته یا ن 

فقط گفت تا حالا اکو قلب رفتی یا ن ک گفتم ن گفت پس برو

ممکنه تو آنومالی بزنه که اکو قلب انجام بدیم؟ من دکترم چیزی نگفت ک‌تو آنومالی چیزی نوشته یا ن  ...

نه اگه چیزی ببینه مشکوک، دکتر سونو معمولا زبونی میگه همون موقع برو اکو قلب بده ...

من زمانی که اکو قلب دادم چند نفر اومده بودن که کلا از طرف سونوگرافی ارجاع شده بودن ...توی همون هفته ۱۸ موقع آنومالی ..جفت یکیشون تک شریانی بود ،یکی دیگشون هم ضربان قلب بالا داشت ..

که دکتر سونو گفت برید اکوقلب ..

ممکنه تو آنومالی بزنه که اکو قلب انجام بدیم؟ من دکترم چیزی نگفت ک‌تو آنومالی چیزی نوشته یا ن  ...

الان دیگه انگار اجباری شده ...

اتفاقا خیلیییی بهتره درسته یه هزینه اضافه ولی خیالمون موقع تولد راحته دیگه..

چون سونو آنومالی قلب جنین رو کلی نگاه میکنی وارد جزئیات مشکلات قلبی نمیشه ..

نه اگه چیزی ببینه مشکوک، دکتر سونو معمولا زبونی میگه همون موقع برو اکو قلب بده ... من زمانی که اکو ...

اها پس همینجوری فرستاده خیالم راحت شه آخه موقع سونوگرافی آنومالی هیچی بهم نگفت شنبه که رفتم پیش دکترم گفت اکو قلب تا حالا رفتی گفتم نه گفت پس می‌نویسم برو