2777
2789

سلام

خانوما من شنیدم برای سیر و سلوک ان شاء الله اگه قرار باشه قسمت ادم بشه خیلی مراقبه نیازه و حتما باید استاد داشته باشی

شما خودتون یا کسیو می‌شناسید قدم تو این راه گذاشته باشه؟ 

چجوری استاد پیدا میکنن؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تقریبا دارم تمام سخنرانی های استاد شجاعی رو گوش میدم خیلی عالی بوده نتیجه اش میخوام پا فراتر بذ ...

دقیقا چکاری؟

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

هرکسی اسرار حق آموختند، مهر کردند و زبانش دوختند

اون که این راه و رفته باشع به کسی نمیگه. 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
عرفان و مذهب یکیه سیر و سلوک الی الله بغیر مذهب نمیشه

عرفان و مذهب دو مقوله جدا از هم هستن

من خودم علاقه مند به مسائل مذهبی هستم

ولی اصلا علاقه ای به عرفان ندارم

با شماره مادرشوهرم اومدم. ایشون ترکه!