2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید.. یه انگشتر طلا پیدا کردم امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 44 پست
آگهی زدن سختمه راستش چون به سر دارم و هزار تا سودا ولی چشم میدم به نیازمند این فکر خوبیه

نمیتونی الان بدی نیازمند

شرعا مسئولی

چون ممکنه صاحب اصلی پیدا بشه

نمیتونیم ببری بزاری الان سرجاش چون شاید بعد تو صاحبش اومده دنبالش و نبوده

برای این نباید چیزی میبینی برداری

شرعا تا یک سال باید اگهی بزنی دیوار اطراف اونجا! خودتم بودی دوست داشتی مالت که قطعا الان چند میلیونه یکی پیدا کرد بدون اگهی بده نیازمند؟ شاید طرف خودشم نیازمند باشه

واسه یه آدمایی وقت میذاریم که پدر و مادرشون هم واسه تربیتشون وقت نذاشتن...
پول حق الناسه خواهر برش گردون خدا هزارتا راه جلوی پات میذاره برا آسایشت

عزیزم به کی برگردونم؟!؟!!!!

چه میدونم مال کیه 

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه نداشتی برداری شرعا حالا که برداشتی باید ۴۰روز اگهی بزنی همون اطراف بعد پیدا نکردی مال خودت! ...

یک سال

من پرسیدم

پارسالا یه کیسه پر از سویسرت پسرونه نو نو پیدا کردیم

چون وسط خیابون بود مجبور شدیم برداریم

صاحبش پیدا نشد دادیم خیریه

نه تورو خدا سعی کن صاحبش رو پیدا کنی اون انگشتر دردی از ادم دوا نمیکنه ولی اگه صاحبش رو پیدا کنی ان ...

نه عزیزم مزاح کردم 

اصلا اینکار رو نمیکنم خیالتون راحت

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

اتفاقا بابای بچه هام ۸ ماهه ولمون کرده رفته نفقه هم نمیده میگه نمیدم اصلا نمیدونم چکار کنم.. وسوسه ...

لعنت شیطون کن

پول حروم برکت نمیکنه درد جون‌ و زندگی میشه

شایدم این ازمایش خدا باشه

نمیتونی الان بدی نیازمند شرعا مسئولی چون ممکنه صاحب اصلی پیدا بشه نمیتونیم ببری بزاری الان سرجاش ...

کاش برنمیداشتم اصلا 

الان ناراحت شدم دوستان اینارو گفتن

اتفاقا بابای بچه هام ۸ ماهه ولمون کرده رفته نفقه هم نمیده میگه نمیدم اصلا نمیدونم چکار کنم.. وسوسه ...

یه شرایطی داره از نظر شرعی....بعد چند روز که صاحبش پیدا نشه فک کنم بشه فروخت بازم دقیق نمیدونم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

لعنت شیطون کن پول حروم برکت نمیکنه درد جون‌ و زندگی میشه شایدم این ازمایش خدا باشه

نه عزیزم در جواب کامنت اون خانم گفتم 

اه کاش نمیگفتم 

چون اصلا این کار رو نخواهم کرد

یه شرایطی داره از نظر شرعی....بعد چند روز که صاحبش پیدا نشه فک کنم بشه فروخت بازم دقیق نمیدونم

دقیقش رو مطلع میشین بهم بگین 

ممنون

دقیقش رو مطلع میشین بهم بگین  ممنون

باشه اگه یادم موند پرس و جو میکنم بهت میگم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘