2777
2789

دخترم 5 سالشه زردی گرفته😭

طحال و کبدش ورم کرده

الان 6روزه بستری هستش اولش تشخیص هپاتیت A دادن بعد که منفی دراومد ازمایشش، گفتن باید اندوسکوپی بشه و از کبدش نمونه برداریم خیلی میترسم کسی تجربه ای داره کمکم کنید امروز کارم فقط شده گریه 😭😭😭

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که هبچ وقت نه من نه بقیه تجربه نکنیم و دختر شما هم سریعا خوب بشه براش حمد شفا میخونم گلم ...

آمین، مرسی عزیزم تورو خدا براش دعا کنید😢😢

انشاالله چیزی نیست عزیزم  نمونه برداری هم یه نوع آزمایشه که بهتر تشخیص بدند اصلا نترس ،دخترتو ...

علایمش شکم درد، بی حالی، تب،استفراغ،بی اشتهایی، بعد هم سفیدی چشماش و پوستش زرد شد😭😭

علایمش شکم درد، بی حالی، تب،استفراغ،بی اشتهایی، بعد هم سفیدی چشماش و پوستش زرد شد😭😭

الهی خدا شفاش بده و مطمئن باش میده 

خدا واسه هر درد یه درمونی داده ،فقط صبور باش این روزها میگذره عزیزم 

الهی خدا شفاش بده و مطمئن باش میده  خدا واسه هر درد یه درمونی داده ،فقط صبور باش این روزها میگ ...

ان شاالله تورو خدا براش دعا کن، یه دخترمو از دست دادم دیگه طاقت ندارم دلم آشوبه خدایا خودت کمکم کن😭😭😭

الهی به حق فاطمه زهرا چیز خاصی نباشه زودی خوب بشه تاپیک های قبلیتو خوندم بگردم واسه قلبت یه کوچولوتم لز دست دادی انشالله خدا این دوتا گل دختراتو حفظ کنه توکل کن بر خدا عزیزم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
الهی به حق فاطمه زهرا چیز خاصی نباشه زودی خوب بشه تاپیک های قبلیتو خوندم بگردم واسه قلبت یه کوچولوتم ...

ان شاالله عزیزم مرسی، براش دعا کن😭

عزیزم 

خدا سلامتی بده انشاءالله

یادمه مادرشوهرم میگفت ، برادر شوهرم وقتی کوچیک بوده زردی گرفته 

البته نمونه برداری می‌دونم که نکردن

ولی الحمدلله خوب شده

الانم که ماشاءالله مردی شده

من از دار دنیا یک تو را کم دارم و بس ....پدر .....💔🥀😔
ان شاالله تورو خدا براش دعا کن، یه دخترمو از دست دادم دیگه طاقت ندارم دلم آشوبه خدایا خودت کمکم کن😭 ...

حتما عزیزم ،براش حمد خوندم ،نا امید نباش ،چیز نگران کننده ای نیست که،علم پیشرفت کرده ،فقط از خدا بخواه 

اگه تا حالا چله ی سوره ی یاسین برنداشتی بردار ،خیلی حاجت میده 

عزیزم مثبت فکر کن 

منم دخترم ۶ ماهه بود کرونای شدید گرفت،۹۹ درصد بدنش رو عفونی شده بود ،یک هفته بیمارستان بستری بود و دکتر گفت شاید مدت بستریش به دو ماه هم برسه به خدا توکل کردم ،خدا شفاش داد

دختر شما هم حتما خوب میشه 

انشاالله ترخیص شد همینجا بهم خبر بده عزیزم

حتما عزیزم ،براش حمد خوندم ،نا امید نباش ،چیز نگران کننده ای نیست که،علم پیشرفت کرده ،فقط از خدا بخو ...

باشه عزیزم ،، خداروشکر که دخترت خوب شده، منم فقط توکلم به خداست ولی نمیدونم چرا گاهی میترسم، میترسم چیز بدی باشه جوابش دلم طاقتش رو نداره بخدا

خدا سر دشمن هم نیاره خیلی سخته😔