ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 عنوان کمکککک دلم گرفته استرس دارم 116 بازدید | 10 پست سلام خانما ازمون استخدامی شرکت کردم این هفته جمعست خیلی استرس دارم و نگرانم خسته هم شدم نمیتونم بخونم دیگه...هی میخوام ببینم قبول میشم یانه😔ای خدا چی میشه منم به خواسته م برسم...دعام کنید خواهش میکنم🤍 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚 1402/03/07 | 00:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیرا243 عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 منم آزمون شرکت کردم احتمالا این هفته جوابش میاد خدا کنه قبول شم خیلیییی استرس دارم . ان شاءالله شما هم قبولی یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 منم آزمون شرکت کردم احتمالا این هفته جوابش میاد خدا کنه قبول شم خیلیییی استرس دارم . ان شاءالله شما ... انشالله قبول شی عزیزمچی شرکت کردی اموزش پرورش؟من اصلا یه حال کثافطی امااااا ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
سمیرا243 عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 انشالله قبول شی عزیزم چی شرکت کردی اموزش پرورش؟ من اصلا یه حال کثافطی امااااا آموزش پرورش. معلم ابتدایی . خیلیییی دوست دارم قبول شم . یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 نگو نکنه نشه بخودت بگو میشه حتما هیلی دلم میخواد خیلییییمتاهلم درس خوندن واقعا سخته دلم میخواد ب نتیجه برسه زحماتم💔 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 آموزش پرورش. معلم ابتدایی . خیلیییی دوست دارم قبول شم . ای جانمانشالله ک قبول میشی خانم معلم🥰 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
سمیرا243 عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 ای جانم انشالله ک قبول میشی خانم معلم🥰 ممنون عزیزم. ان شاءالله شما هم قبول میشی یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
saharii70 عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 473 هیلی دلم میخواد خیلیییی متاهلم درس خوندن واقعا سخته دلم میخواد ب نتیجه برسه زحماتم💔 بگو من لایق بهرینام پس به خاسته هام میرسم بی شک نتیجه زحماتتو میبینی
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 ممنون عزیزم. ان شاءالله شما هم قبول میشی ممنونم عزیزم ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
ارکیده۱۹۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/24 تعداد پست: 2093 بگو من لایق بهرینام پس به خاسته هام میرسم بی شک نتیجه زحماتتو میبینی انشالله عزیزم مرررسی😍😍😍 ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚