2777
2789

چقد بده همسرورزشکارداشته باشی مدام مسخرم میکنه 6کیلو اضافه وزن دارم رانام وبازوهام وشکمم خیلی توچشه همش بهم میگه به روم میاره😭.یعنی بعدن به خاطراندام بهم خیانت میکنه😡🤬؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد یا زنی که مشکل داشته باشه و بخواد خیانت بکنه جذابتریمم باشی بازم کار خودشو میکنه من عاشق شوهرمم دائمم دارم از هیکلش ایراد میگیرم ربطی به‌این‌چیزا نداره چون عشق و علاقه چیزی فراتر از این چیزاست

این بدن سازا هنه مریضن اعتماد به سقفن

اوف فقط بیا و بین عین چی میخوره شب روزم برنج حتی باشگاهم نره شکمش تکون نمیخوره ولی من بدبخت بایه شکلاتم یه کیلو اضافه میکنم😭😓

منم مشکل تورو دارم ، نامزدم ورزشکاره واقعا اندام خوبی داره ، شونه های پهن و بازو های بزرگ ولیییییییییی من لاغررررر عین چوب خشک 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ الان چند وقته میرم باشگاه ولی هنوز تقیری در من ایجاد نشده 😭

همسرمنم ورزشکاره. بهم میگه ورزش کن ولی یه عیبی داشته باشم نمیگه بگه هم توجه نمیکنم توهم یه عیب پیداک ...

هرروز بهم میگه مث گاو چاق شدی برو باشگاه برو بدو برو ورزش کن

خوب اون که باید بهتر بدونه هر بدنی یه ژنتیک و یه تیپ تجمع چربی داره و این ربطی ب سلامتی نداره، براش ...

هردو میگه جلو خودتو بگیرقبلن بخاطرصورتم فت فیس خوردم خدالعنت کنه این قرصو چیزارو ران و شکم خودم داشتم اما ن انقد داغون شدم چاق چاق

هرروز بهم میگه مث گاو چاق شدی برو باشگاه برو بدو برو ورزش کن

خوب اشتباه میکنه دیگه.مگه چندکیلویی؟اتفاقا مرداکه ران پررودوست دارن واینکه عزیزم توهم یه عیب پیداکن هی به روش بیار عیب که فقط نباید هیکلی باشه.اونقدربگو اعتمادبه نفسش بیاد پایین .واینکه بدونه اگه اون بگه توهم داری بگی.درآخر نه فقط بخاطر اون بخاطرسلامتیت بروباشگاه گلم