2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدن میشه. ولی کیفیت زندگی آدم خیلی میاد پایین. من الان خونه‌ی پدرم واقعا راحتم. چرا خودم رو بندازم ...

موفقیت و رسیدن به هر خواسته ای و سعادت نیاز به تلاش و رفع موانع داره و این ها حاصل نمیشه جز با ریسک کردن و فاصله گرفتن از خونه امن و خطر کردن اینا برای هر خواسته ای نیازه نه صرفا ازدواج و تشکیل خانواده

موفقیت و رسیدن به هر خواسته ای و سعادت نیاز به تلاش و رفع موانع داره و این ها حاصل نمیشه جز با ریسک ...

من بدون ازدواج هم میتونم موفق بشم. زندگی متاهلی برای من بیشتر دردسره. خارج شدن از منطقه ی امن هم باید برای چیزی باشه که ارزشش رو داشته باشه. متاهلی همچین چیزی برای من نیست.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
موفقیت و رسیدن به هر خواسته ای و سعادت نیاز به تلاش و رفع موانع داره و این ها حاصل نمیشه جز با ریسک ...

ولی ما اینجا داریم در مورد ازدواج حرف میزنیم. پس توصیه های عمومیتون رو برای جاهای دیگه نگه دارید.

من بدون ازدواج هم میتونم موفق بشم. زندگی متاهلی برای من بیشتر دردسره. خارج شدن از منطقه ی امن هم بای ...

موفق باشید ولی ادبیاتتون جوری بود که به خاطر مواجه نشدن با سختی های پیشروی ازدواج قید ازدواج رو زدید

موفق باشید ولی ادبیاتتون جوری بود که به خاطر مواجه نشدن با سختی های پیشروی ازدواج قید ازدواج رو زدید

من ارزشی حداقل زیر سی سال داخل ازدواج نمیبینم که به خاطرش بخوام سختی هم بکشم. ترجیح میدم روی رشد و پیشرفت خودم وقت بذارم تا روی یک زندگی مشترک.

شما هم موید باشید.

کسی تسلیم شرایط نشده. بحث سر انتخاب هاست.

حق با شماست من نباید ریپلای میکردم شمارو به طور کل منظورم این بود که انسان باید تو هر شرایطی قدرت حل مسئله داشته باشه و صرفا به خاطر شرایط از خواسته هاش دست نکشه و به حداقل ها بسنده نکنه