2777
2789
عنوان

خیانت بابام

423 بازدید | 28 پست

سلام خانوما، من 18 سالمه، چن وقت پیش کامپیوترم رو قرض دادم به پدرم تا کارهاشو انجام بده بعد که برگردوند دیدم از طریق سایت های مختلف با خانوم ها چت میکنه و درخواست آشنایی میده، قبلا هم اینکارو کرده بود به مادرم گفتم همه چی حل شد من اونموقع کوچیک بودم 

ایندفعه به خودش گفتم این چه کاریه و اینا که توجیه های مسخره کرد، حالا این به کنار من الان تو فصل امتحانات خیلی ذهنم درگیر این موضوعه از طرفی مامانم حالش بخاطر یع مسله دیگه خوب نیس از لحاظ روحی(،با پدرم مشکل نداره) نخواستم بهش یگم این موضوع ناراحت کننده س برام و فکرمو درگیر کرده از موقع اون با بابام سرد شدم، اما دارم عذاب مبینم دوس دارم دوباره باهاش خوب باشم اما نمیتونم... خیلی ناراحتم و حالم بده، لطفا نگین بین پدر مادرته تو دخالت نکن، چون این وسط بچها خیلی آسیب میبینن و نمیتونن به شریک آینده شون بعدا اعتماد کنن 

لطفا بگین چیکار کنم خیلی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی  بگم سعی کن فراموش کنی احتمالا مامانت خودش میدونه هر کسی شوهر خودشو میشناسه 

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

خیلی بده ...

منم دیدم پیامای تلگرامشو اصلن افتضاح ‌.‌..

به مامانم گفتم راست و ریس کرد ...

من فیلم چیزشونو هم دیدم خیلی حالم تا چن ماه بد بود ...

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

ولشون کن مادرت خودش مبدونه نمیخا  درگیرش کنی وقتی میدونی نمیتونه کاری کنه خودشم درگیره

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خیلی متاسف شدم. ی زمان پدر مادرا نگران گند کاری بچه ها بودن الان بچه ها باید نگران گند کاری والدین باشن. چیکار میتونی بکنی؟ تو که نمیتونی جلوشو بگیری. به مامانتم بگی داغون میشه. سعی کن هر وقت اومد تو ذهنت فکرتو منحرف کنی.