2777
2789
عنوان

معرفی رمان ....🥺✨ رمان خونا بیاین

526 بازدید | 42 پست

من رمان های زیادی خوندم اینا قشنگ تر بودن بازم خواستید بگید معرفی کنم 🙂

تب داغ گناه 🥺:

آرمین پسر زیبا و مغروری که اومده انتقام بگیره ، انتقام گذشته تلخی که مردی برای او و خانوادش رقم زده 

تاوان گناهی که در گذشته رخ داده رو چه کسی باید بده؟دختری بی‌گناه که از هیچ چیز خبر نداره ...

تب داغ هوس (فصل دوم تب داغ گناه)😭:

در این جلد پنج سال از ازدواج آرمین و نفس میگذره ، عکس ها و فیلم های به دست نفس میرسه که نشون میده ارمین خیانت کرده و با دختری رابطه داشته و اون دختر از آرمین حاملست نفس از آرمین طلاق میگیره اما ....

در آغوش مهربانی🥰:

داستان در مورد دختری به نام روژانه که یه دختر شر و شیطون و در عین حال مهربونه… این دختر هیچوقت اجازه نمیده حقش پایمال بشه و اگه ببینه حق کسی رو دارن به زور میگیرن از اون طرف هم دفاع میکنه… داستان از اونجا شروع میشه که پدر و مادر روژان فوت کردن و وکیل خونوادگی که دوست صمیمیه پدر روژان بود میاد در مورد رازی صحبت میکنه… 

دوستان اگر کسی بازم میخواد اعلام کنه 

توی تاپیک های قبلی و بعد هم هست بازم 

لطفا اگر موافق نیستید نظر ندید 

من از هر سبکی میزارم 

و سعی میکنم تا حد امکان آبکی نباشه 

استاد مغرور من .و همه فصل هاشو بخونین عالیه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مرد امشب میمیرد

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خوندم عالی بوده  عروس استاد هم ادامش  بود خوندی؟

نمیدونم اره فک منم.ی سالی هس دیگ نمیخونم..چن هزار رمان خوندم.از۱۲سالگی خوندم خیلییی

تروخدا میشه برنامه رمانتو بفرستی ممنون میشم من عاشق رمانم

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

استاد مغرور من .و همه فصل هاشو بخونین عالیه

برنامه رمانتو بفرست ممنون میشم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐