2777
2789
عنوان

شما رابطتون با خواهرتون چجوریه؟

304 بازدید | 32 پست

من باهاش دعوام شد 

من داشتم با مامانم صحبت میکردم درمورد بچه اوردن خواهرم که اومد حرفمو قطع کردم شاکی شد که چرا تو جمع اینطوری درگوشی صحبت میکنی (آخه واقعا دلم نمیخواست درمورد بچه دار شدنم باهاش صحبت کنم بعدش اون تو آشپزخونه بود من اروم داشتم با مامانم حرف میزدم)

میگفت تو همیشه عادته تو جمع با یکی درگوشی حرف میزدی منم اومدم توضیح بدم که بابا بخدا درمورد تو نبود و این رفتار دست خودم نبوده یعنی از عمد نیست من داشتم اینا و توضیح میدادم بیشتر شاکی شد آخرشم گفتم معذرت میخوام چندبار گفتم از خونه مامانم اینا زدم بیرون

دیگه یه دعوایی شد اون یه چیزایی گفت کن یه چیزایی حسابی دل همو شکستیم ولی چندبار ازش معذرت خواستم که ول کنه حتی اومدنی بوسش کردم ولی از درون احساس بدی دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رابطه ام با خواهرم خیلی خوبه و اگه جای شما بودم وقتی می‌دیدم  خواهرم اومده حرفی که داشتم با ...

واقعا دلم نمیخواست بهش بگم باز اگه میگفت چی داشتی میگفتی بهش میگفتم ولی یه دفعه اومد ترکید رو سر من 

واقعا دلم نمیخواست بهش بگم باز اگه میگفت چی داشتی میگفتی بهش میگفتم ولی یه دفعه اومد ترکید رو سر من& ...

عزیزم شما این حق رو داشتی که نگی ولی خب خواهرت هم احتمالا از این ناراحت شده که داشتی با مادرت صحبت می‌کردی ولی اونو در جریان نزاشتی... انگار مثلا از خودت ندونستیش که حرفتو به اونم بزنی و باهاش راحت باشی...