2777
2789
عنوان

چیکار کنم

45 بازدید | 0 پست

من حدود ۲هفته پیش به یک دختر پیشنهاد آشنایی دادم و ایشون رد کردن . قبل از این که پیشنهاد بهشون بدم رفتار هاشون جوری بود که اینکار ایشون هم علاقه دارند به بنده مثلاً سر کلاس منو نگاه میکرد به دوستاش گفته بود در مورد من یا مثلاً کلاس که تموم میشد سر راه من قرار می گرفت و صاف صاف تو چشم های من نگاه می کرد چند سری ازشون جزوه گرفتم و وقتی که حضوری ازشون تشکر میکردم چشماشون برق میزد و میخندید و جواب میداد و وقتی هم که سلامشون میکردم با خنده سر تکون میداد یه روز گفتم بزار برم بهشون بگم که بهش علاقه دارم رفتم و بی مقدمه و... به خاطر این که قبلاً همچنین کاری را نکرده بودم بهشون پیشنهاد آشنایی دادم وقتی فامیلشون را گفتم و گفتم میشه یه چند لحظه وقتتون را بگیرم با خنده اومد پیشم و تا گفتم بهشون یه لحظه هول کرد و گفت نه متاسفانه هفته اول که از من فرار میکرد مثلاً تا منو تو راهرو دانشگاه میدید از من فرار میکرد و... یا مثلاً تا منو تو کلاس میدید مظطرب میشد و ناخوناشون را میخوردن و پاشون را مدام به زمین می‌زدند ولی این هفته اومدن نشستن دو تا صندلی اون ور تر من یا مثلاً سر یک کلاس های دیگه جاشون را عوض کردن و مدام به من نگاه میکردن یا کلاس که تموم شد دم کلاس وایساده بودن و همون کار ها را انجام میدادن و...ولی بنده بهشون کم محلی کردم آیا ممکنه پشیمون شده باشند . من با این رفتارشون فهمیدم کسی داخل زندگیشون نیست چون اگه بود همچین کار های را انجام نمی دادند مثل ارتباط چشمی و...حالا می‌خوام نظر شما را بپرسم به نظر شما چرا این بنده خدا اون روز جوابشون این بود ؟؟؟ممکنه عوض بشه جوابشون _تلاش کنم براشون؟؟ممنون میشم جواب من را بدید