2777
2789
عنوان

حسابداری سخته ؟

23666 بازدید | 26 پست

من دوران دبیرستان رشتم تجربی بود از همون زمان هر کی میخواست بره حسابداری (حالا دبیرستان و دانشگاه فرقی نمی‌کرد) بهش میگفتن خیلییییی سخته نری که وسط راه جا میزنی رشته ی سختیه و اینا 

من دو سال روانشناسی خوندم و بنظرم مزخرف ترین درسا رو داشتیم ( البته به دانشجو های رشته توهین نمیکنماا من شخصاً درساشو دوس نداشتم) فلسفه و یسری درسایی که من اوکی نبودم باهاشون حالا می‌خوام برم حسابداری ؛ بنظرتون خیلی سخته طبق گفته های افراد؟؟؟ و اونایی که دانشجو این رشته هستن راهنمایی کنند با تشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه دنبال کاری هستی که بازار هدف خیلی خیلی خیلی خیلی بزرگی داره برید حسابداری. میتونید اولش از یه شرکت بصورت کارآموزی و بدون حقوق شروع کنید وقتی حرفه ای شدید دیگه خودتون دنبال کار بگردید.من به صورت تجربی کار حسابداری رو یاد گرفتم و به نظرم خیلی سخت نیست.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
عزیزم میشه بگی ازچه لحاظ سخته؟

مثلا من خودم اومدم دانشگاه خیلی تنبل شدم ، مثل دوران مدرسه نمیتونم تمرکز کنم و درس بخونم وقت ندارم و.. ، حسابداری هم درساش یکم تحلیلی و مفهومی باید براش وقت بزاری  تا توش موفق بشی .

شب امتحانی یا سرسری ازش نمیشه گذشت ، چون یجا یقه تو میگیره .

من الان امتحاناتم شروع شده و مثل  چی موندم توشون چون در طول ترم نخوندم

رشته تحلیلی هسش هر کی اسم حسابداری ب گوشش میخوره فکر میکنه دنیای ریاضیاته در حالی ک فقط ما چهار عمل اصلی جمع تفریق ضرب تقسیم ولی خب باید دقیق باشه تو این درس ... سخت نیس بخونی متوجه بشی بعضی کتاباش کمی مزخرفن مثه مدیریت مالی یک و دو... ولی مجموعا رشته ای با بازار کار خوب... اگ زرنگ باشی زمانی ک اصول یک دو رو پاس کردی بری دوره نرم افزار حسابداری بیرون ببینی یا دوره های اکسل رو.. بعد همون حین دانشجویی جایی وایسی کاراموزی و یا کمک حسابداری... وقتی لیسانس بگیری مستقیم میری سرکار چون دستت پره... مجموعا اگ سر ب هوایی مناسبت نیس ولی اگ بچه درس خونی هسی برو... موفق میشی.. دوتاهم رزاضی داره ک همون ریاضیات دوران دبیرستانه چیز سحتی نیس برای بچه تجربی حسابداری رشته راحتتری ولی برای بچه های انسانی این رشته سنگینه

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

دیگ نگاه کن با جون و دل راهنماییت کردم  

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بنده هم مث شما رشته تجربی بودم دانشگاه رشته حسابداری رفتم ولی در کمال ناباوری بیشتر توی اون رشته موفق بودم همه میگفتن سخته و فلان ولی خودم چون علاقه داشتم رفتم اخرش با معدل ۱۹و ۴۱ فوق گرفتم 

حسابداری تحیلی هستش مثلا یک سوالش شاید بیش از یک برگه اجار جوابش باشع ولی یاد که بگیری برات لذت بخشه هرچقدرم سخت باشه

میشه برای سلامتیم یه صلوات بفرستید با تشکر منم دعاتون میکنم
بنده هم مث شما رشته تجربی بودم دانشگاه رشته حسابداری رفتم ولی در کمال ناباوری بیشتر توی اون رشته موف ...

ایشون راست میگن

هی باید تحلیل کنیم جدول بکشیم مور از ماست بکشیم بیرون

فقط یه عیبی ک داشت تو زندگیم قبل از این رشته من شخصیت ولخرجی داشتم از بعد تحصیل تو این رشته بشدت حسابگر اقتصادی شدم 

ایشون راست میگن هی باید تحلیل کنیم جدول بکشیم مور از ماست بکشیم بیرون فقط یه عیبی ک داشت تو زندگیم ...

اره دقیقا گل گفتید خیلی توی زندگی حساب و کتاب میکنیم 

میشه برای سلامتیم یه صلوات بفرستید با تشکر منم دعاتون میکنم

عزیزم مگه شما نمی‌خواستین لیسانس بگیرن آزمون بهزیستی قبول شین 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍