2777
2789
عنوان

چطور برای خدا جبران کنم؟!🤒⁦♥️⁩

156 بازدید | 15 پست

بچها

خدا یه جاهایی 

کارهایی که من باید انجام میدادم رو برام انجام داده و نذاشته عقب بمونم

یه وقتایی به جای من نوشته

به جای من حرف زده

و خیلی چیزا

اما من قدر ندونستم و بازم کم گذاشتم. باز ناامید بودم.دل به دلش ندادم

چکار کنم حالا؟ عذاب وجدان دارم که قدر خودمو خدامو درست ندونستم

چطوری جبران کنم و بگم منم از الان بهت دل میدم.باورم و

میکنه اصلا؟...

شکر نعمت

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا که نه ! حتما باور می‌کنه 

ارحم الرحمینه 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

عزیزم ما هیچ وقت نمیتونیم برای خدا جبران کنیم، حتی نمیتونیم به اندازه ای که باید، شکرگزار باشیم، اما سعی کن همیشه و همیشه شکرگزار و تابع بی چون و چرای دستوراتش باشی؛ درواقع بنده واقعی باش. برای منم دعا کن عزیزدلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

چقدتاپیک پرانرژی وخوبی،همینکه بهش داری فکرمیکنی ومیگی که چطورجبران کنم وشکرگزاری همین خیلی باارزشه

،خداخیلی ارحم الراحمینه مابنده هاهستیم که زودازکوره درمیریم وبایه اندک مشکلات ناشکرمیشیم،خدایاشکرت شکرت شکرت ....

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
صفات انسانی مثل کینه رو به خدا نسبت ندین که. بله خدا کلا میبخشه 

نه نه منظورم کینه نبود.

میدونم صددرصد این صفات از خدا به دوره

منظورم اینه خدا برای من ، منو نبخشه.

بخاطر ظلمی من که در حق خودم کردم

نمیتونم منظورمو برسونم

نه نه منظورم کینه نبود. میدونم صددرصد این صفات از خدا به دوره منظورم اینه خدا برای من ، منو نبخشه. ...

خدا میدونه شما چرا اینجوری شدی و دقیقا از ضعفات و کمبودات و مشکلاتت خبر داره و میدونه وقتی به خودت ظلم میکنی ناخواسته و ناخوداگاهه چرا نباید ببخشه؟ فقط انسان های نادانن که خودشونو بابت کوتاهی و اشتباهاتشون نمیبخشن.