2777
2789
عنوان

کیا پوستشون سبزه اس و شوهرشون سفید؟

1137 بازدید | 45 پست

بچه ها من پوستم سبزه اس ولی اندام و قیافم خوبه نسبتا ولی پوستم کلا داغونه

خواستگارم سفیده کاملا 

خیلیم اصرار داره 

ولی من کلا با سفید بودنش مشکل دارم 

از رنگ پوست خودم خوشم نمیاد 

برای همین دوست ندارم با یکی که اینقد پوستش سفیده ازدواج کنم حس میکنم بعدا سرخورده میشم 

شماها مشکل اینجوری داشتید؟

هیچ حرفی ندارم  

برو پیش یه روانشناس عزیزم 

بهت کمک میکنه 

با مقایسه کردن این مشکل با دیگران،به جایی نمیرسی

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه چه مشکلی .. سبزه هم خیلی بامزه است و بانمک .. چرا این فکر ها رو میکنی 

زمستونا خیلی نمکی هس چهرم ولی تابستون چون خیلی بیردن میرم با وجود ضدآفتاب خیلی میسوزه پوستم واقعا تیره میشم

من اینجوریم

ولی خوب پوستم فقط سبزه هست کک و مک و جوش نداره الان ۷ ساله داریم با خوبی و خوشی با هم زندگی میکنیم هیچ مشکلی هم از این بابت نداریم ( کلا سبزه طایفه شوهرم منم😅)

بعضیا کلا سبزه دوست دارن شاید این اقا هم از همون دسته هست