2777
2789
عنوان

لنز 😍

92 بازدید | 12 پست

سلام خوب هستین؟

من میخوام تولد برادر زادم لنز رنگی بزارم. توی گوگل گفته نباید بیشتر از چهار ساعت تو چشم باشه ولی خب تولد خیلی بیشتر از این حرفاس 

ینی بیشتر بذارم چشام آسیب میبینه؟😢❤

از جهانی دیگرید و از جهانی دیگرم...✨🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من برا عروسی هم گذاشتم 

فقط باید مواظب باشی دیگه 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

اشتباه گفته من سالهاست لنزاستفاده میکنم.....تایم لنز۸الی۱۲ساعته.....مارک بونوبگیرعالیه

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
رنگی یا طبی

فرقی نمیکنه....من از۸صبح تا۸شب لنزتوچشمامه بعضی مواقع هم تا۱۲شب

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه