2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ساله دارم ولی اونموقع ها سیب زمینی ابپز با کره ، فرنی، بیسکویت مادر، سوپ با ۲ الی ۳قلم مواد، اب گوشت بدون رب

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

😐یادمه ده ماهگی دخترم گوشت گوسفندی و برنج و هویچ و سیب زمینی و گوجه با یه کمی نمک و کره رو میزاشتم قشنگ تو اب بپزهه بعد ابش رو خشک میکردم و میزاشتم دم بکشه و به دخترم میدادم عاشقش بود 

نوش جانش باشه. من برا وعده هاش سختمه،زرده تخم مرغ هم نمیسازش

پسر من از سوپ بدش میومد نخورد اصلا منم بخاطر همین از ۸ ماهگی هر مدل غذای برنجی که خودمون می‌خوردیم و بهش دادم اون وعده هایی هم که نمیشد فرنی می‌پختم

خیلی سختنگیر سنش خوبه غذای سفره رو شروع کن براش

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️

من اونموقع صبحانه سرلاک.زرده تخم مرغ.یا لقمه های کوچولو نون باگت و پنیر میدادم

ناهار هم غذای نرم سفره یا سوپ مخصوص خودش

شبم یا همون سوپ یا کلا شیر میخورد 

میان وعده هاشم شیر خشک بود و پوره ی میوه

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
پسر من از سوپ بدش میومد نخورد اصلا منم بخاطر همین از ۸ ماهگی هر مدل غذای برنجی که خودمون می‌خوردیم و ...

خدا حفظش کنه عزیزم.ظهرا با هویج و سیب زمینی و جعفری با ماهیچه و مرغ محلی براش کته میکنم گاهی هم عدس قرمز میدم 

همونو برا شام هم میدم.البته در حد دوسه لقمه از غذای خودمون هم میدم بهش

من اونموقع صبحانه سرلاک.زرده تخم مرغ.یا لقمه های کوچولو نون باگت و پنیر میدادم ناهار هم غذای نرم سف ...

عزیز میگن که لبنیات زیر یکسال خوب نیست استخون را نرم میکنه برا همین تو پنیر شک بودم یعنی با گردو بهش میدادم

ده ماه گوشت مرغ و گوسفند سیب زمینی پیاز آلوها زرشک لیمو کرفس کدوها هویج سبزی برنج بلغور گندم آرد گندم موز خرما سیب خیار آب هندونه طالبی مجاز هستند باهاشون غذا درست کن بهش بده وقتی میتونی پوره سیب زمینی سیب درختی رنده شده موز خرما  بهش بدی دلیل نداره سرلاک بخوره سفیده تخم مرغ هم مجازه