2777
2789

بنظرتون عشق واقن لازمه ؟

یا نه تهش برا هم عادی میشی

هرچی حس علاقه و دوس داشتن هست همه 

یک سال نشده تموم میش 

و فق باهم مث دوتا آدم عادی زندگی میکنی؟

و اصن اگ همون اول هم عاشق هم نبودی نبودی ؟

فرقی ندار؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی میگه عادی میشی دروغ میگه من با عشق ازدواج کردم عاشق قیافشم شدم الان بعد نزدیک دوسال هربارک میبینمش دوباره از اول عاشقش میشم و عاشق انتخابم 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

عشق باشه تازه بعد یه مدت همه چی کم و کم عادی میشه خدا به داد برسه عشق نباشه کلا فکر کنم اونجوری بعد یه مدت تنفر ایجاد میشه

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بستگی به خودت داره منکه بدون عشق زندگی برام معنایی نداره هیچی هم جاشو نمیگیره تودلم ....

پس چرا میگن عادی میش😭

میگن هیجانات جوونیه دو روز نشده از بین میره 

شما چند ساله دارین زندگی میکنین ؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

من، خوبه واقعا یه سری مشکلات اگه باشه بهتر میتونی تحمل کنی،،، ولی خب من قبلش خاستگارای پول دار زیاد داشتم ک به خاطر شوهرم ردشون کردم الان شوهرم وضع مالیش آنچنان تعریفی نیست و الان دنبال خونه ایم و مستاجری خب سختی‌های خودشو هم داره 

من پنج ماهه نامزد کردم

ی اشنای درجه یک هم با ما نامزد کرد ب فاصله یک هفته قبل ما

ما عاشق بودیم

اونا سنتی

ولی چیزی ک میبینم واقعا عشق ما احترامی ک بهم میذاریم تفاهمی ک داریم و درکمون نسبت ب شرایط عروسی و خریدا و خرج کردنا

واقعا از اونا بیشتره

نظر من نیست بقیه میگن

وگرنه اونام خوبن باهم

هرکی میگه عادی میشی دروغ میگه من با عشق ازدواج کردم عاشق قیافشم شدم الان بعد نزدیک دوسال هربارک میبی ...

چقد عالی 🥰

عشق تون پایدار👌

یه کوچولو عادی میشه اما ته دلت وقتی نگاش میکنی ذوب میکنه قلبتو 

🥲🥲🥲چقد قشنگگگگ 

آر 🤧

اره عشق لازمه ولی کافی نیس

اونجاها که فشار زندگی لهت میکنه عشقه که نجاتت میده

اونجا ک از عالم و ادم بریدی عشقه ک نجاتت میده

اونجا که رفتارای ازاردهنده میبینی عشقه که باعث میشه صبر کنی 

عشقه ک رنگ و بو میده به زندگی شوق ادامع دادنو توت زنده نگه میداره .

احترام،درک متقابل،شعور و‌منطق طرفین از هم وقتی عشق باشه چند برابر میشه‌ چون هر دو تلاش میکنن برای دیگری خوب باشن

البته که شخصیت ادما باهم فرق میکنه،اما من بدون عشق هیچ نیازی نمیبینم دربرابر ادم دیگه ای کوتاع بیام یا بخوام زندگیمو باهاش به اشتراک بذارم