2777
2789

50 هست 

الان دو روز هست روزی دوتا میخورم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر بهم دوز ۱۵۰ داده بود گفت هر سه روز یکی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
50 روزی یکی 150 سه روزی یکی

تا چند روز بخورم اثر میکنه؟ 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️

چشم درد یا سردرد هم داشتی؟ 

تا چند وقت باید میخوردی.؟ 

تا چند وقت باید میخوردی.؟ 

تو یه بسته سه تا فقط نبود سه تا چهار یادم نیست ولی چون برا کلیه کبد ضرر داره میگن هر سه روز یکی کلن نزدیک دو هفته طول می‌کشه بسته تموم بشه

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
واسه مارک بی بی چک هم که تایپیک زدی مدیکور بگیر خطا نداره قیمتشم مناسبه

من هر سری. بی بی چک گرفتم مارک مدیکور گرفتم زدم هاله داشته همشم دارم آزمایشم رفتم منفی بود الکیه 

یک هفته بیشتر نباید بخوری روی کلیه تاثیر بدی داره من همیشه 150 میخورم 3 روزی یکی واسه چی داری میخوری ...

الان دو روز دارم میخورم داروخونه 100 نداشت 50 گرفتم دوتا میخورم قبلا چند ماه پیش دکتر گفت بود که عفنت قارچی داری بهم پماد داد میزدم بعدش من تو اقدامم هستم الان 8 ماه اقدامم نمیشم دیگه هم دکتر نرفتم تو سایت خوندم عفونت باعث میشه سخت باردار بشی. فتم خریدم نمیدونم تا کی بخورم 

الان دو روز دارم میخورم داروخونه 100 نداشت 50 گرفتم دوتا میخورم قبلا چند ماه پیش دکتر گفت بود که عفن ...

واسه قارچ قرص واژینال کلوترینازول 100 استفاده کن زودتر نتیجه میگیری این قرص رو هم روزی یکی یک هفته بخور

من هر سری. بی بی چک گرفتم مارک مدیکور گرفتم زدم هاله داشته همشم دارم آزمایشم رفتم منفی بود الکیه&nbs ...

مدیکور من خیلی استفاده کردم زیر 5 دقیقه معتبره واسه من هیچ وقت هاله الکی ننداخته همین دیروز استفاده کردم یه هاله کمرنگ هم ننداخت خیالم راحت شد باردار نیستم امروزم پریود شدم ولی روژان و ویوو زدم مثبت کاذب داشتن اگه داروی هورمونی استفاده میکنی ممکنه باعث هاله الکی بشه