2777
2789

🤣🤣🤣برادر نامزدم با یکی آشنا شده بود 

دختره خودش پزشکی می‌خوند تک فرزندم بود

پدرشم پزشک بود

بعد اومد با من صحبت کرد که آره خیلی دوسش دارم و بهش وابسته شدمو از این حرفا 

گفتم تو که از نزدیک ندیدیش !

گفت میخوام باهاش ازدواج کنم😑

منم😳گفتم تو هنوز شغل مناسب نداری اون پدرش پزشکه 

پول تو جیبیتم از مامانت میگیری تو ۲۶ سالگی !

بعد اصلا سطح طبقاتیتون بهم نمیخوره!

بعد مادرش اومد گفت بهم علاقه دارن 

وای چه دختر ماهیه وای چقدر خوشگله وای...

منم سکوت کردم دیگه دیدم متوجه نمیشن 

بعد مادرش میگفت پدر دختره داره پسر منم نجیبه و مهربون و...

منم تو دلم میگفتم آره مگه بچشونو از تو جوب گرفتن که دو دستی بدبختش کنن

احتمالا به اونام می‌خواست بگه شما ۸۰ درصد پول خرید خونه رو بدین خونه بخرن بچه ها🤣🤣🤣

خلاصه یمدت باهم بودن تلگرام و تلفنی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من که فشار اورده بود بهمون چرا خونشونو نمیخرین. چرا دیر شد دست دست نکنین. بعد با بابام دنبال خونه بودیم باهامون دعوا میکرد پسرم خسته شد از بس دنبال خونه گشت چرا پسند نمیکنین. به جون خودم اغراق نمیکنم. بعد میگفت خونه رو‌ به بابات ب نامت بزنه ها. اگر ببینیدش تعریفتون از پررویی و وقاحت عوض میشه

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

مادرشوهر و خانواده شوهر بیشعور منم همین هستن برادرشوهرهام انقد بیشعور بی تربیتن تایپیک آخرمو بخون برادرشوهرم میگه پدرت باید ب داداش ما زمین بده ماشین بده خرجتونو بده بیشعورترینه روز به روز پیشرفت هم میکنه عرق خور عوضی

آره من شمالی هستم بوی بارون میده دستم🌧🌧☔️☔️🌧☔️⛈⛈🌂🌦
تنها هنر و مهارت برادرشوهرتم لابد تکوندنه زیرسفره از پنجره اس

نه مهربونیشه😂

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

نمی دونم چرا چنین طرز فکری دارند 

یکی از اقوام می گفت پدرم مغازش رو داده بود اجاره اما به ما نداد که شوهرم کسب و کارش رو راه بندازه البته اینم بگم شوهرش تنبل و کار کن نیست چون تا جای که اطلاع دارم یک مغازه ای رو پدرخانمش به مدت ۲۵ سال داده بهش تا کسب و کار راه بندازه اما معلوم نیست چه می کنه 

دوستم میگه شوهرش گفت اگه پدرت قبولم نداشت چرا به ازدواج مون رضایت داد 

واقعا در تعجب هستم از طرز فکر بعضی از آقایون و خانواده هاشون 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓