2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔

146 بازدید | 12 پست

از خودم متنفرم خیلی آدم تنبل و بی اراده ای هستم پشت کنکوریم و مشکلات روحیم دارم همش برا کنکور برنامه نوشتم ک از نو و جدی شرو کنم اما نشده نتونستم الانم چیزی ب کنکور نمونده چیکار کنم برای سال بعد هم نمیتونم بمونم فردا هم امتحان جامعه دارم و هنوز هیچی نخوندم 😭😭

خوشگلم همین الان برو ی آب ب سر و صورتت بزن یا اصلا ی دوش بگیر، ی ناهار توپ بخور بسم الله بگو برو سره درست ، الآنم کلی وقت مونده ب کنکور هنوز ی ماه مونده 

سایت و هم تا کنکور تعطیل کن

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اصلا ب کنکور فکر‌نکن .تو قدم اول همه انرژیتو بزار رو نهاییا اینجوری ۴۰ درصد یا حداقل ۳۰ درصد کنکورتو میگیری. تا وقتی نهاییا تموم نشده به کنکور فکر نکن بعد نهاییا ۲۰ روز وقت داری ک بشینی جمع بندی کنی و فقط بشین نمونه سوالای کنکورای سال قبلو بزن و هرجا گیر کردی برو‌ سراغش و مرورش کن . بخودت بگو فقط ۲۰ روز همین ۲۰ روز سختی میکشی بعد کنکور عشق و حال 

علاوه بر کنکور درگیر وسواس هم هستم بخاطر وسواسم خیلی خیلی خانوادمو اذیت کردم میخام ک ی جوری جبران کنم کار مهمی از دستم بر نمیاد ولی همینکه وسواسم خوب بشه و کنکور قبول شم اونا کلی خوشحال میشن 🥺 اما نمیدونم اگ با تمام وجودم تلاش کنم میشع تو این یه ماه کنکور رو قبول شم دانش آموز زرنگی بودم اما سال آخر ک همه چی مجازی شد ول کردم 😔 

ببین اصلا ب کنکور فکر‌نکن .تو قدم اول همه انرژیتو بزار رو نهاییا اینجوری ۴۰ درصد یا حداقل ۳۰ درصد کن ...

خب نهاییا فردا امتحان جامعس هیچی بلد نیستم چجوری نمره خوبی بگیرم😢

ممنونم همین کارو میکنم

افرین نازم 

خدا پناهت😍🤲💚

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
خب نهاییا فردا امتحان جامعس هیچی بلد نیستم چجوری نمره خوبی بگیرم😢

منم ریاضی دارم فردا و هنوز یک فصلم نخوندم 

از الان شروع کن تایم نیم ساعت نیم ساعت با گوشیت بگیر و بزراش رو‌ حالت هواپیما و از الان شروع کن ب خوندن درسایی ک بیشتر بارم داره از الان تا 10 شب بخون 10 بخواب 3 بیدار شو و تا 7 بخون و نمونه سوال حل کن . اگرم دیدی نمیفهمی جایی رو گوگل سرچ‌کن و خلاصه اون درسو کلیپ ببین ک فک نمیکنم جامعه نیاز ب کلیپ داشته باشه . حتی میتونی موقع ذرس س برگه کنارت باشع خلاصشو برای خودت بنویسی تا بیشتر تو ذهنت بمونه . قطعا از الان شروع کنی میتونی فردا بالای 17 بشی . حتی شایدم 20 بشی پس بیا بریم از الان شروع کنیم منم میرم میخونم

منم ریاضی دارم فردا و هنوز یک فصلم نخوندم  از الان شروع کن تایم نیم ساعت نیم ساعت با گوشیت بگی ...

مممنونم ازت من رفتم ک شروع کنم تو هم زودتر برو ان شالله که هر دو تامون نمره خوبی بگیریم