2777
2789

من ب آقا پسری علاقه مندم ک ایشون ساکن مشهدن 

من ساکن یزد 

خانواده ها مخصوصا خانواده من مخالف این وصلت هستن 

بخاطر تفاوت های فرهنگی و اینک من باید برم مشهد و دیگ کاملا از خانوادم دورم 

و دیگ هیچ کسی رو ندارم اونجا 

خیلی سخته نداشتن مادر و پدر و برادر و کلا اقوامت ؟

ینی ممکنه برام غیرقابل تحمل بش ؟

چون دیگ فق باید با خانواده شوهر رفت و آمد کنم 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به روحیه خودت داره...واسه من سخت نبوده و نیست...اگر برون گرا و اجتماعی و وابسته به خانواده ای نمیتونی تحمل کنی وگرنه مثل من باشی اتفاقا بهت خوش هم میگذره

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بستگی داره خانواده ی شوهرت وشوهرت چه جوری باشن اگه بی شیله پیله وخوبن میشه تحمل کرد

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی

اگر خانوادش اهل دخالت باشند ویا آقای شوهر بچه ننه و بداخلاق باشه بله سخت میشه در غیر این صورت نه سخت نیست

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

من خانوادم بجنوردن خودم اصفهان شوهرم اصفهانیه  خانوادم بعد یه سال الان اومدن اصفهان دیدنم چند روز دیگه میرن خانواده شوهرم یزیدن فقط با جاریم رابطه خوبی داشتم که مادرشوهرم فرستادتش خونه باباش☹️

ببین اگه مث من باشی که هرجا هستی سعی کنی از موقعیتت لذت ببری، نه فاصله از خانواده چیز خاصی نیس و میتونی تماس تصویری و صوتی و.. بگیری هرروز..

ولی اگه روحیه حساسی داری نه

اگم خیلی طرفتو دوس داری، اونو بکش بیاد شهرت

بله خیلی سخته.من ۲۰ ساله از خونوادم دورم.هر وقت مریض بودم یا کمک خواستم کسی نبوده.خونواده همسرم هستن ...

🤕😭

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
اگر خانوادش اهل دخالت باشند ویا آقای شوهر بچه ننه و بداخلاق باشه بله سخت میشه در غیر این صورت نه سخت ...

خانواده خوبی دار خودشم پسر مستقلیه 

ولی اقوام شون رو نمیدونم🙁