2777
2789

چیکار میکنید؟من به خاطره شوهرم دوشیفت کار میکنم از بهمن تاحالا ازش پول نخواستم که تحت فشار نباشه و بتونه از پس قسط و اجاره بربیاد ولی بی پول موندم تو بازار بهش پیام دادم بزنه برام دیر زد من رسیدم خونه واریز کرد گفتم دیگه به درد عمه ات میخوره اونم شماره کارت فرستاد یعنی پس بفرستم به نظرتون بهش برگردونم؟چند روز پیش ۱۰تومن بش دادم قرار بود این ماهم۸تومن بدم بدهیشو بده .من همین که ازم تشکر زبانی هم بکنه برام کافیه ولی یه جوری رفتار میکنه حس میکنم ادم مفیدی نیستم

خودتی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی قراره چشاتو وا کنی شوهرتو بشناسی؟؟؟؟؟؟؟؟ 

لطفا یا کار نکن یا پولاتو برا خودت پس انداز کن 

خیلی بدعادتش کردی بجا اینکه اون بهت پول بده شما بهش پول میدی😒🥴🤦🤦🤦🤦🤦🤦

مگه ده تومن بهش ندادی ؟؟؟مبلغ پولی که به حسابت زده از بدهیش کم کن بگو بقیه پولو به حسابت بزنه

عزیزم اومد خونه تشکر کن و بگو که باهاش شوخی کردی و از دلش در بیار زدی تو ذوقش اخه ...نگاه عزیزم با سیاست کار کن با داد و بیداد کار به جایی نمیرسه ...با شوخی امروز رو سر کن و پول رو هم پس نده....حتی اگه مستقل هستی تو موظف نیستی همه درامدت رو خرج کنی 

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

امان از دست ادم پررو

لطف مکرر حق مسلم میشه

نکن خانوم یهو چش وا میکنی میبینی همه مخارج باتوه و شوهرتم به فکر خودشه

هرماه میرم فروشگاه ۳۵۰۰۰۰۰خرید میکنم اخرسر هم سر کم کاریاش اگه گله کنم میگه منت میزاری 

yn