یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوینده مناسب پوست چرب استفاده کن مثل شوینده لایسل یا ویلگاس و برای جمع شدن منافذت هم میتونی از سزم جمع کننده منافذ باز بیکن استفاده کنی که تو سایت allurestore.shop موجوده و پیج اینستاگرامم هست که مشاورین آلور استور میتونن راهنماییتون کنن
[QUOTE=292877294]ابرسان لایسل یا درماتیپیک .راکوتن[/QUO ممنون
خخواهش میکنم عزیزم فقط اسکراب وارمی مدل الماس وبخر و هفته ای یکبار ده دقیقه روی پوستت داخل حمام ماساژ بده وماسک خاک رس اردن وهم به مدت ۲۰دقیقه بزار روی صورتت
خیلی ممنون،من یمدت چونپوستم دهیتراته شده بودومن فکرمیکردم خشکه،روغن روی پوستم استفاده کردموصورتم م ...
عزیرم برو داروخونه محصولات ایرانی باکیفیت کم نیستن که مثلا درماتیپیک عالیه لایسل لافارر سان اسکین اینا همه خوبن اینایی که میان فقط یه پکیج معرفی میکنن فقط تبلیغ توجه نکن زیاد روغن هم اصلا برای پوست خوب نیست