2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوینده مناسب پوست چرب استفاده کن مثل شوینده لایسل یا ویلگاس و برای جمع شدن منافذت هم میتونی از سزم جمع کننده منافذ باز بیکن استفاده کنی که تو سایت allurestore.shop  موجوده و پیج اینستاگرامم هست که مشاورین آلور استور میتونن راهنماییتون کنن 

[QUOTE=292877294]ابرسان لایسل یا درماتیپیک .راکوتن[/QUO ممنون

خخواهش میکنم عزیزم فقط اسکراب وارمی مدل الماس وبخر و هفته ای یکبار ده دقیقه روی پوستت داخل حمام ماساژ بده وماسک خاک رس اردن وهم به مدت ۲۰دقیقه بزار روی صورتت 

عزیزم صبح و شب حتما صورتت وبشور و بعدش تونر راکوتن بزن بعد ابرسان وضدافتاب بزن

خیلی ممنون،من یمدت چون‌پوستم دهیتراته شده بودومن فکرمیکردم خشکه،روغن روی پوستم استفاده کردم‌وصورتم منافذبازکرد حتی دوتاش مثل‌سوراخ روخ پوستم مونده،محصولاتم انقدری زیاده واقعا ادم نمیتونه انتخاب کنه  گفتم ازتجربه هااستفاده کنم چیزی که واقعاجواب میده 

منافذ صورت از کم آبی و چربی صورت بوجود میان حتما روزی سه بار ابرسان وهرسه ساعت ضدافتاب هم بزن 

فقط‌ دعامیکنم زودترخوب بشه،شمامیدونیدمزونیدلینگم خوبه برای بستن منافذ؟

خیلی ممنون،من یمدت چون‌پوستم دهیتراته شده بودومن فکرمیکردم خشکه،روغن روی پوستم استفاده کردم‌وصورتم م ...

عزیرم برو داروخونه محصولات ایرانی باکیفیت کم نیستن که مثلا درماتیپیک عالیه لایسل لافارر سان اسکین اینا همه خوبن اینایی که میان فقط یه پکیج معرفی میکنن فقط تبلیغ توجه نکن زیاد روغن هم اصلا برای پوست خوب نیست