2777
2789

قرصای مامانم قایم میکنیم بابام با خودش میبره سرکار میاره کنترل میکنیم که قرص خواب نخوره

الان رفتم تو اتاق دیدم یداشکی یدونه خریده گذاشته تو کشو ۳،۴ تا انداخت دهنش

یعنی خسته شدم دیگه چه بده ادم خانواده درست حسابی نداشته باشه مثلا منی که حاملم ب مادرم بیشترین احتیاجو دارم مادر منم معتاد به قرص و همیشه گیج و منگ تف به این زندگی

خیلی عصابم خورده  

فقط گفتم اینجا حرف بزنم دلم خالی بشه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقدر قرص خواب میخوره

مامانا پیچیده شدن چقدر🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چرا نمیبریدش پیش روانپزشک؟

بردیم بابا خودش نمیخواد دکتر میگه تا خودش نخواد هیشکی کمکش نمیتونه کنه

ماهم تلاش میکنیم بابام با خودش میبره یرکار میاره خونه بهش پول ننیده که دستش نباشه بره بخره حسابش رو کنترل میکنه بااااااازم میره میخره میخوره

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

مادر منم همینه قرص اعصاب همش میخوره و خواب

به خاطر اینه که همش تو زندگیش استرس کشیده و سختی الان تنها کاری که میکنه همینه من دیگه چیزی نمیگم چون خودش میخواد کاری از دستم برنمیاد 

ریشه یابی کنید عزیزم اگه افسردگی داره بهتره یه مدت بستری بشه ایشون یهو نمیتونه بذاره کنار قرصارو&nbs ...

بله که یهو نمیتونه اصلا یهو بذاره کنار خطرناکه

دکتر کم کرد ولی جایگزین داد گفت ازین تعداد بیشتر نمیخوری گفت کم کم قطع میکنیم قرصارو

اما خودش از هرکدوم یه ۳تا میخوره ۲بار هم تشنج کرده

اصلا زن گنده نمیفهمه 

هزار تا دکتر بردیم واقعا من خسته شدم هممون تلاش میکنیم جز خودش

مادر منم همینه قرص اعصاب همش میخوره و خواب به خاطر اینه که همش تو زندگیش استرس کشیده و سختی الان تن ...

مامان من بعد از ظهرا ۳،۴ تا قرص خواب میخوره

شب هم دوباره همون تعداد یعنی روزی ۸تا قرص خواب

فراموشی گرفته یه حرف رو ۵۰ بار بهم میگه

قرص قایم کردن علاجش نیست 

بابد یه سرگرمی برا خودش درشت کنه 

که فکر و ذکرش مشغول شه 

مثل یه شغل خونگی یا کلاسی چیزی 

میتونه حداقل بره باشگاه 

یا ورزش کنه .

یا تو گروهی عضو شه 

اگه ادم سرگرم باشه اینجوری کمتر فکر و خیال میکنه 

و افسرده میشه و قرص میخوره

در ضمن اینا اسی اره مشکله ولی بدبختی نیست 

تن ادم سالم باشه 

ازهمه چیز مهمتره...

والا...دیگه...والا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بله که یهو نمیتونه اصلا یهو بذاره کنار خطرناکه دکتر کم کرد ولی جایگزین داد گفت ازین تعداد بیشتر نمی ...

بلاخره دست خودش نیست دیگه فقط خیلی مواظب باشید بلایی سر خودش نیاره

با پدرت مشکل داره؟ یا دلیل خاصی داره؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊