2777
2789
عنوان

خدایا شکرت که منم مامان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 60 پست
مبارک باشه محدثه جان،امیدوارم نه ماه بارداری بی خطر همراه با سلامتی و تندرستی پیش رو داشته باشی و خدا نی نی گلت رو بسلامت توی بغلت بذاره. واسه منم دعا کن بزودی بیام خبر بارداریم رو بدم
الهی شکرت که منم مامان شدم...خدای مهربونم نی نیم رو در پناه خودت سالم نگه دار....خدایا دامن همه ی دوستای منتظرم رو هم سبز کن الهی آمین
سلام محدثه جون وااااای خیلی خوشحال شدم برات عزیزم انشاءالله قدمش براتون پر خیر و برکت باشه و نه ماه پر از آرامش و بگذرونی
یونای مهربونم 22 اردیبهشت شادی زندگیمون و دوچندان کرد من و بابایی عاشقتیم عزیز دوست داشتنیه من خداجووووووون ممنونم بابت این هدیه با ارزش خدااااایااااااا شکرت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپیک مامانای شهریور شما رو یادمه خیلی ذوق کردم از خبرت حسابی مراقب خودت باش برای منم دعا کن عزیزم سه هفته دیگه زایمانمه
یونای مهربونم 22 اردیبهشت شادی زندگیمون و دوچندان کرد من و بابایی عاشقتیم عزیز دوست داشتنیه من خداجووووووون ممنونم بابت این هدیه با ارزش خدااااایااااااا شکرت.
قربونت نینوس جون انشالله ب زودی خبر بارداریت گلم
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
بانمر جون منم تورو یادمه عزیزم فدات انشالله بسلامتی زایمان کنی
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
فدات بشم گل بانو جونم از ته دلم آرزو میکنم زودی مامان بشی عزیزم
قربونت بشم عزیزم منم خیلی دوست دارم آجی جونم انشالله ب زودی خودت تاپیک میزنی مامان شدی
مرسی آجی جونم بوووووس
ممنون سارا جون انشالله