من دیشب خواهرشوهرم مهمون داشت بعد من با شوهرم (عقدیم) بیرون بودیم، شوهرم زنگ زد ب خواهرش گفت کی خونتونه اونم گفت فلانی بعدش گفت ما برای شب نشینی میاییم خونتون اونم گفت باشه بعدش ک گوشیو قطع کرد من گفتم نمیام اونا مهمون دارن (از زمانی ک ما عقد کردیم ی دفه هم ما رو دعوت نکردن برای شام) ما رو آدم حساب نکردن ی دفه بگن شمام بیایین حالا خودمونو خار کنیم بریم اونجا اونم برگشت ک اره تو پایه نیستی با من جایی نمیایی😐 بعدشم ک یکم دعوا کردیم گفت من آخر تو رو میزنم😐 الان بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟
رسپ دارین بعد عقد دعوت کنن فامیل و ایشون دعوت نکرده شما رو ؟
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه ولی اخه خواهرش تموم فامیلو یبار دعوت کرده الا منو شوهرم ک برادرشه
نمیدونم چی بگم
تو شرایطت نیستم
ولی من خودم خیلی اهمیت نمیدم به دید و بازدید با بقیه و دعوت کردن و نکردن
اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚 اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️ اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺