2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه؟

295 بازدید | 24 پست

من دیشب خواهرشوهرم مهمون داشت بعد من با شوهرم (عقدیم) بیرون بودیم، شوهرم زنگ زد ب خواهرش گفت کی خونتونه اونم گفت فلانی بعدش گفت ما برای شب نشینی میاییم خونتون اونم گفت باشه بعدش ک گوشیو قطع کرد من گفتم نمیام اونا مهمون دارن (از زمانی ک ما عقد کردیم ی دفه هم ما رو دعوت نکردن برای شام) ما رو آدم حساب نکردن ی دفه بگن شمام بیایین حالا خودمونو خار کنیم بریم اونجا اونم برگشت ک اره تو پایه نیستی با من جایی نمیایی😐 بعدشم ک یکم دعوا کردیم گفت من آخر تو رو میزنم😐 الان بنظرتون حق با منه یا شوهرم؟

رسپ دارین بعد عقد دعوت کنن فامیل و ایشون دعوت نکرده شما رو ؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی اخه خواهرش تموم فامیلو یبار دعوت کرده الا منو شوهرم ک برادرشه 

نمیدونم چی بگم 

تو شرایطت نیستم 

ولی من خودم خیلی اهمیت نمیدم به دید و بازدید با بقیه و دعوت کردن و نکردن 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دقیقا اوایل شوهر منم اینطور بود 

خیلی سبک مون میکرد 

بعد یواش یواش با زبون با مظلومیت با گریه 

فهموندم خیلی بهمون بی احترامی میکنن 

الان حتی زنگم بهشون نمیزنه 

به خدا نگید چه عروسی 

ولی حتی به من پا گشا 

کادوشون پاره پوره بود 

خیلی خیلی ناراحت شدم