2777
2789
عنوان

خرید جهیزیههه🙈

207 بازدید | 16 پست

سلام 

لطفاً راهنمایی کنید و تجربه هاتونو بگید...

یخچال و لباسشویی اسنوا در نظر دارم

خوبه اگه دارید راضی هستید؟

وسایل برقی مثل جارو برقی، آبمیوه گیری و چرخ گوشت و هم زن چ مارکی خوبه؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه این نیست که همش ی مارک بگیری مثلا ال جی ممکنه تی وی ش خوب باشه چرخ گوشت ن 

بسنده ب ی مارک نداشته باشید 

اگر تهران هستید صالح آباد ی سری لوازمش از شوش ب نظرم مناسبتره

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

ابمیوه گیری و ایناهم بوش عالیه کلا 

اتو هم سام با اینکه ایرانی مدل بالاش رو بخری خیلی خوب و مقاوم در برابر اینه ک قد برق یادتون بره بکشینش

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

لباسشویی اسنوا خالم دو سه ماهه خریده اصلا راضی نیست 

من جنرال دارم مامانم کنوود هردو خداروشکر راضیم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨