2777
2789
عنوان

دهانه رحمم یه سانت باز شده

155 بازدید | 11 پست

درد ندارم فقط بچه م خودشو سفت می‌کنه رفتم تریاژ گفت یه سانت باز شده دهانه رحمت 

کاش تا تعطیلات دنیا نیاد کسیو ندارم بیاد پیشم لااقل اونموقع خواهرم میتونه بیاد پیشم 

کسی که تمام لحظاتشو با یاد خدا پر کنه خدا براش اختصاصی وقت آزاد می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این راحتی ها نیست

من ۳۶ هفته دو سانت بودم کیف کردم گفتم راحت میزام

۴۰ هفته تموم شد هنوز همون دو سانت بودم دیگه بستریم کردن 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
به این راحتی ها نیست من ۳۶ هفته دو سانت بودم کیف کردم گفتم راحت میزام ۴۰ هفته تموم شد هنوز همون دو ...

ایول خیالم راحت شد پس دوست دارم یکم دیگه برسه بچم 

تاپیک بارداری قفل بود اینجا خواستم جواب ت رو بگم 

بله منم میدونم ولی اون مستقیم میگه ببینین زن من چه میکنه ...

آخه تو خانوادشون همه بچه اول دختر شده ...هر کی دومی آورده پسر شده 

این میگه ماله من اولی پسر میشه زن من فرق داره..

اصلا گردن نمیگیرن که جنسیت با مرده ...

همشم میگن فلانی طفلک زنش دختر آورده ...

من که دخترم دنیا اومد مادر شوهرم برام یه معجون آورد بخورم که بعدی پسر شه همسرم ازش گرفت ریخت دور دلم خنک شد...

میدونی آدما از هر دو جنس دوست دارن داشته باشن ولی اینکه یکی رو به اون یکی برتری بدی خیلی بده...

من ندیدم که اگه بچه کسی پسر بشه سریع شروع کنن راهکار بدن دومی رو اینکار کن که دختر بشه ولی اگه دختر داشته باشی هی همه راهکار میدن که بعدی پسر بشه یا دعا میکنن برات...

خواهر شوهرم رفت کلی دکتر و برنامه ریزی که حتما پسر بشه بچه دومش الان هی به منم میگن ...منم فتم هر چی صلاحمه خدا میده امیدوارم فقط اهل و سالم بهم بده لطفا شما هم برای سلامت بودنش دعا کنید نه پسر بودنش

انشاله خدا به همه هر چی میده صالح و سالمش رو بده 

تاپیک بارداری قفل بود اینجا خواستم جواب ت رو بگم    بله منم میدونم ولی اون مستقیم میگه ...

کاملا درسته حرفات گلم 

ولشون کن عشقم روزگار خودش بهشون میفهمونه که هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود