2777
2789
عنوان

شیفت شدم به دنیای دیگه

503 بازدید | 14 پست

امروز کاملا اتفاقی شیفتینگ انجام دادم

من ازین‌جیزا می ترسم خیلی زیاد

برا همین‌سمتش نمی رم

ولی برام شانسی اتفاق افتاد

همین الان بیدارشدم

حس خیلییی بدی بود بچه هااا

شیفت شده بودم تویه دنیایی که شب بود

آدماش کم بودن

یه خیابون خیلی خلوت بود

که ادما به نوبت تو صف بودن 

نفرات کمی

که یه مرد سیاه پوش داس به دست

که هی خیابون می رفت و میومد بیاد سراغشون و جونشون بگیره....

حالا من خودم دنبال مرده می دوییدم ببینمش😅

ولی نمی شد بهش برسی انگار‌عزراییل بود

ازونجا که نیومد سمتم فهمیدم نوبتم نیست بمیرم

جالب اینجاست کوچه های اون خیابون برام قفل بود یعنی می دیدم تو کوچه هاشم زندگی جریان داره ولی نمی تونستم برم توش

فک کنم چون شانسی شیفت شده بودم

و تصور نکرده بودم اینجور بود

وای خودم می فهمیدم الان تو دنیای ما بچه هام کنارم خوابن

و باید برگردم ولی نمی تونستم

حس بدی بودددد

تا اینکه محکم و قوی خواستم برگردم و برگشتم

تورو خدا بچه ها دم غروب

یا تا لنگه ظهر نخوابید

یهو دیدید رفتید و اونجا موندیدا😁

خیلی بد بووووود

تازه ممکنه برید دنیا بدی و گرفتار شید و عذاب بکشید پس شیفت نکنییییید

برا من وحشتناک بووددد

من قصد دارم انجام بدم 😅

ب نظرم خواب دیدی 

شیفت نکردی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم خواب باشه من خیلی می ترسم ازین چیزا و کنترل داشتم رو کارام و خودم

مثلا منم گاهی میخوابم و انگار مغزم بیداره 

خودآگاهام ی چیزایی و تغییر میده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من قصد دارم انجام بدم 😅 ب نظرم خواب دیدی  شیفت نکردی

عزیزم ممکنه یه توضیح ساده و روان درمورد شیفت بدید

هرکسی یه تعبیری داره من هنوز متوجه نشدم چه حالتی میشه😅

-‌آمیـن‌‌شود‌ ؛ هرانچه‌میپنداری •|.
عزیزم ممکنه یه توضیح ساده و روان درمورد شیفت بدید هرکسی یه تعبیری داره من هنوز متوجه نشدم چه حالتی ...

من خودمم خیلی اطلاعات کافی ندارم 

اما چیزی ک برداشت کردم اینه که شما یه دنیایی و تصور میکنی 

ویژگی های اون دنیا و خودتونو.... 

بعد ی مراحلی داره مثلا همش میگی من شیفت میکنم 

ستاره ای شکل میخوابید 

و احتمالا وارد اون دنیا میشید البته کار آسونی نیست 

اونجا انگار همه چی براتون واقعیه و حسش میکنید

در واقع شما ی خواب و برای خودتون طراحی میکنید 

من خودمم خیلی اطلاعات کافی ندارم  اما چیزی ک برداشت کردم اینه که شما یه دنیایی و تصور میکنی&nb ...

خب مثلا من خیلی راحت میتونم اکثر خوابامو مدیریت کنم و به دلخواه خودم تغییرشون بدم یا مثلا دارم خواب میبینم یهو بیدار میشم ، میتونم دوباره بخوابم و ادامه ی خوابم رو ببینم ، به این شیفت نمیگن؟

خب مثلا من خیلی راحت میتونم اکثر خوابامو مدیریت کنم و به دلخواه خودم تغییرشون بدم یا مثلا دارم خواب ...

من خودمم مثل شمام 

دقیق نمیدونم که شیفته یا نه 

ممکنه باشه 

خب مثلا من خیلی راحت میتونم اکثر خوابامو مدیریت کنم و به دلخواه خودم تغییرشون بدم یا مثلا دارم خواب ...

شیفت مثل دنیای ماست دیگه هرکار اینجا میکنی اونجام می تونی انجام بده 

خودت انگار می فهمی که خواب نیست و دنیای دیگست

ولی خب ترسناکه

شیفت مثل دنیای ماست دیگه هرکار اینجا میکنی اونجام می تونی انجام بده  خودت انگار می فهمی که خوا ...

فکر میکنم فرق شیفت دقیقا همین باشه 

اینکه کسانی که شیفت میکنند به خواست خودشون وارد یه بعد دیگه میشن اما کسایی که تو خواب اینطوری میشن به صورت ناخوادگاه وارد اون بعد شدن و اینه که ترسناکش میکنه 

چون قطعا اونایی که شیفت میکنن اگاهن و میدونن که چطوری باید برگردن واسه همین شاید ترس کمتری داشته باشه