2777
2789

سلام مامانای آینده....

حالتون چطوره؟من فردا 8 هفته ام تموم میشه...حالم افتضااااااح...هیچی نمیتونم بخورم...اگه بخورم حس میکنم روی دلم میمونه و هضم نمیشه...میترسم بچه رشدش خووب نباشه حالا که هیچی نمیتونم بخورم...شماها حالتون چطوره؟

سلام منم هفته نهم هستم حالم اصلا خوب نیست همش حالت تهوع دارم اشتهامم خیلی کم شده....میگن حالت تهوع ...

آخی عزیزم...منم هیچی نمیخورم ناهار دیروزم یه خیار خوردم با دوتا کاهو....به نظرت هیچی نمیخوریم بد نیست برای بچه و رشدش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم...منم هیچی نمیخورم ناهار دیروزم یه خیار خوردم با دوتا کاهو....به نظرت هیچی نمیخوریم بد نیس ...

بچه از بدن ما تغذیه میکنه نخوریم خودمون ضعیف میشیم..عزیزم سعی کن مولتی ویتامین بخوری من اشتهام صفر شده ولی مولتی ویتامین میخورم 

بچه از بدن ما تغذیه میکنه نخوریم خودمون ضعیف میشیم..عزیزم سعی کن مولتی ویتامین بخوری من اشتهام صفر ش ...

من فقط فولیک اسید و ویتامین دی میخورم...پس فردا نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میگه

خدا کنه زودتر خووب بشیم...عذاب وجدان دارم که چرا هیچی نمیخورم

طبیعیه دیگه فعلا کاری از خودمون بر نمیاد جنین هم کلا ماه های آخر وزن میگیره انشالله تا اونموقع خوب میشیم اینقد بخوریم ک بترکیم 😅😅من که بعضی وقتا میگم یعنی واقعا میرسه اونروز ک مث قبل راحت همه چی بخورم 😣خیلی سخت میگذره این روزا ولی خب همین که بچمون سالم باشه میارزه به همه ی سختیاش