2777
2789
نه مال کم خونیه

جدی میگی؟ آخه بچه بود سفید بود و خودم و همسرم هم سفیدیم 7 سالشه خودشم میگه مامان چرا من پوستم سیاهه☹️

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر روز بهش میدادی آبش ی پیاله میشد یا ی قاشق؟

دیگه دست خودت هست ذائقه بچه چقدر بکشه من گاهی مثل فرنی درستش میکردم بچه من شیر خیلی دوست داشت گاهی قاطی شیرش میکردم 

نه ی قاشق گندم رو‌ تو ی کاسه نسبتا جادار می خیسوندم بعد تو همون آب که له میشذ زیاد میشد تقریبا 

دیگه دست خودت هست ذائقه بچه چقدر بکشه من گاهی مثل فرنی درستش میکردم بچه من شیر خیلی دوست داشت گاهی ق ...

من حتمن از امشب امتحان میکنم انشالله نتیجه ببینم دعات میکنم همیشه😘 راستی عزیزم چند وقته میدی الان چاق شده ؟

من حتمن از امشب امتحان میکنم انشالله نتیجه ببینم دعات میکنم همیشه😘 راستی عزیزم چند وقته میدی الان چ ...

فدات بشم عزیزم محتاجم به دعا قشنگت

حاجت روا باشی 

الان که ۱۲ سالشه بزرگ شده ماشاالله آره میشه گفت توپر رو به تپلی هست 

جدی میگی؟ آخه بچه بود سفید بود و خودم و همسرم هم سفیدیم 7 سالشه خودشم میگه مامان چرا من پوستم سیاهه☹ ...

اره دخترمنم مرغ وگوشت نمیخوره اینجوری شده,البته پشمای صورتشم بی تاثیر نیست

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
فدات بشم عزیزم محتاجم به دعا قشنگت حاجت روا باشی  الان که ۱۲ سالشه بزرگ شده ماشاالله آره میشه ...

خداراشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم شما چند وقت میدی من مثلا ی چیزی ی ۱۰روز میدم بعد ول میکنم