2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن بده ولی من اون موقع برای دخترم نمیدونستم و روشن میکردم که توی خونه سروصدا باشه الانم چیزیش نیست

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

یه تاپیک بود نوشته بود چه اشتباهاتیدر رابطه با فرزندتون کردین که اگه برگردیم تکرار نمیکنید 

چند نفر همین تلویزیون رو نوشته بودن 

یکیشون گفته بود بچم‌ لکنت گرفته به خاطر تی وی 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

من نزاشتم تا ی سالگی ولی الان کلی نگا میکنه نمیدونم چیکار کنم گاهی وقتا مجبورم سرشو گرم کنم اخه هی میخاد بره بیرون بچرخه😐

ولی خب اینهمه بچه بودیم دیدیم هیچیمون نشده ☹️نمیدونم  ایشالا ک مشکلی نباشه☹️😐

😂دنیا جهان بختم بچش جلو تلویزیون میذاشت 

منم برا اینکه فقط برم دسشویی میذاشتم دیگ میومدم ورش میداشتم بزرگتر ک شد خاموش میکردم تا یه سالو نیم  و دوسال نذاشتم از دوسالو سه ماه گذاشتم الان سه سالشه با تلویزیون حرف میزنه کلمه هارو یاد بده

بعضی نظرات برام جالبه مثلا میگن ما هم کتک خوردیم هیچیمون هم نیست حالا زدی عیب نداره ما هم تلویزیون دیدیم هیچیمون هم نیست عیب نداره یا صد تا مثال اینطوری.. پس این همه آدم عصبی با اختلال خواب و اختلال یادگیری و بلد نبودن حل مسأله و هزاران مشکل دیگه که از هر دکتر مغز و اعصابی تو ایران بپرسی به شوخی میگه اینقدر مشکلات مردم زیاده که باید تو آب لوله کشی قرص اعصاب اضاف کنی چیه! 

چه خوبه که همتون از لحاظ روانی و ارتباطی و اجتماعی هیچ مشکلی ندارید

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 

عزیزم تا میتونی سعی کن نزاری از تلویزیون و گوشی و تبلت استفاده کنه بعضی بچه ها آسیب میبینن به خاطر اشتباه تلویزیون دیدن نه اینکه خیلی بد باشه یعنی پشت سرهم ی تایم طولانی تلویزیون میبینن از اون طرف هم کسی زیاد باهاشون صحبت نمیکنه و ممکنه ی مشکلاتی پیدا کنند شما اگه دوست داری یا ی تایمی مجبوری فرزندت تلویزیون ببینه زمانش حتما کوتاه باشه و بعد از اون سعی کنید زیاد باهاش صحبت کنید و تعامل داشته باشی با فرزندت 

تجربه خودم از تلویزیون دیدن فرزندم اولا که تا دوسالگی نذاشتم ببینه سخت بود برام ولی ارزشش رو داشت ، الآنم که میبینه اگه از ی تایمی بیشتر بببینه واقعا اون روز پرخاشگریش بیشتر میشه بعد هم سعی میکنم زیاد باهاش صحبت میکنم و تعامل میکنم ،زیاد ازش سوال میپرسم تا مغز فکر کنه و رشد کنه ، نسبت به هم سن و سالهای خودش زودتر صحبت کرد و جمله گفت و خیلی تیز تر شده، ی محیطی که قبلاً رفتیم دوباره بریم زود متوجه تغییرات میشه