2777
2789

بچم سقط شد میخوام جدا شم بخدا روزی هزار بار خداروشکر میکنم که بچه ندارم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پشیمون نیستم پسرم پیش خودشه مردیکه مفت نمی ارزید

دلتنگ پسرت نمیشی؟ چند سالشه؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
وقتی ازدواج کردم ازم زده شددیگه نمیخادمنوببینه منم براش آرزوی خوشبختی میکنم اونم یکی میشه مثل باباش ...

من میترسم پسرم و ازم بگیره

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
خیلی بده خیلیییی بد ک آدم سر بچه مجبوره زندگی کنه 

کم اوردم دیگه همش دارم تحمل میکنم 

طلاق وقتی بهترین انتخاب که یه درصدم بعدش پشیمون نشی وگرنه معلوم یه تصمیم هیجانی که بعد از طلاقم  حالت خوب که نمیشه بدترم میشی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
میخای بچتوببری خونه پدرت بزرگ کنی؟!ک اونم راحت شه قشنگ بره ازدواج کنه اماموقعیت های خوب توازدست بره ...

بابام منو قبول نمیکنه کلا با طلاق مخالفه من میخوام برم یه جا با پسرم تنها زندگی کنم

بابام منو قبول نمیکنه کلا با طلاق مخالفه من میخوام برم یه جا با پسرم تنها زندگی کنم

ایشالاک موفق باشی ولی خیلی سخته بابچه بتونی ازپس تموم هزینه هابربیای اونم بااین حقوق ها!

Dunyada olumden baskasi yalan

بعد از بچه آوردن شوهرت بد شد ؟ 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍