2777
2789
عنوان

فقط کاربران قدیمی جواب بدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 52 پست

از وقتی سایتو کلا عوض کردن و ثبت نام مثل اب خوردن شد از اواخر سال ۹۵ همه چی بهم ریخت

سایت عالی بود همه چی خوب بود همه محترمانه کنار هم نظر میدادن

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۹۹ با اولین کاربریم اومدم اوایل خیلی عالی تر از الان بود 

میومدی سایت کلی حالت خوب میشد کابرا ۹۰ درصدشون باهات دوست بودن و فضای صمیمی داشت اما الان همش شده انرژی منفی 

میگن قبل تر ها بهترم بوده 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
سلام  خیلی تاپیکهاهدفدارهستن مثلا یک روزمیبینیدکلادرباره خیانت یا دوست پسر و... ابنجورتاپیکه ...

یکی دوسال قبل بچه ها زیاد مچ میگرفتن 

یکی یه تاپیکی میزنه دوتا ادم بیکارم مثل همون داستان سرایی میکنن الان بخوای هم‌بگی دورغه میگن ما باور میکنیم تو میخوای نیا😂 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
نه همیشه این طوری نبود اخیرا خیلی بد شده میای وقت بگذرونی هزار مرض روحی میگیری

کاش حداقل موضوع تاپیک هم اینقدر واضح نزنن

من خودم چند تا کاربر میشناسم اینجا همشون خانومای سن بالا و با اخلاق هستند تاپیک های درباره زندگی خوب و کلی چیز حرف میزدند البته الان زیاد نمیان سایت به خاطر جو موجود

حالم بد باشه سری به تون تاپیک ها میزنم

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

از وقتی سایتو کلا عوض کردن و ثبت نام مثل اب خوردن شد از اواخر سال ۹۵ همه چی بهم ریخت سایت عالی بود ...

واقعا برای مادرا بود اونوقتا بنطرم 

حداقل اینقد بچه نبود تو سایت

من خیلییی کم میام بخاطر روان خودم 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

کلااینجاخیلی باور نکن

خیلی ( حتی معروفها) 

چندتاکاربری دارن میان خودشون مطرح وبزرگ میکنن 

ممکن حتی خودشون برای خودشون تاپیک بزنن وای فلان کاربر چقدرخوب وماه و...

مشکلات اینجازیادهست 

اینجا باور نکن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
نه اینجا یه سایت خوب بود  به لطف افراطی های مذهبی، ترویج دهنده های بدبختی که میگن از خوشی نگید ...

ازشما بعید بود همچین نظری بانو

فقط افراطی مذهبی داریم افراطی مدل دیگه نداریم اینجا؟

من خیلی قدیمی ام 

متاسفانه فقط ناله ها رو جار میزنن 

و یه عده بچه جواب میدن 

نوع کلمات هم که دیگه هیچی 

بنظرم اگه تو زندگی عادی اینقدر بد صحبت میکنن بایدم از خیانت و دعوا و کتک حرف بزنن 

ازشما بعید بود همچین نظری بانو فقط افراطی مذهبی داریم افراطی مدل دیگه نداریم اینجا؟

گفتن حقیقت از من بعید نیست

اونایی که رفتن دم دفتر نی نی سایت و روزنامه شرق افراطی مذهبی بودن نه مدل دیگه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم