من برای سلامت جنین انجام دادم. قبل انتقال جنین به رحم یه سلول از جنین برمیدارن و روش آزمایش انجام میدن. جنینهای سالم رو پیدا میکنند و به رحم انتقال میدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتند تقریبا ۱۰۰ میشه من استان فارس هستم .حالا ۱۰۰ رو میتونم بدم اما ترسم از این هست که ۱۰۰ درصد هم ...
چرا تهران اقدام نمیکنی. من سقط مکرر داشتم. گفتن قبل کاشتن باید روی جنین آزمایش انجام بدیم که جنینهای سالم رو انتقال بدیم. جنینهای ما مشکل ژنتیکی داشتن
سلام عزیزم منم این مشکلو دارم شنبه با دکتر قاضی میرسعید مرکز مام نوبت مشاوره دارم. یک ماه و نیم پیش تو ۱۵ هفته سقط داشتم چون جنین ماژور بود
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم
عزیزم خیلی هم بد. شما بچه ی اولتون بود ؟؟ عزیزم خوشحال میشم منم در جریان نتیجه ی مشاوره ...
اره اول بود 🥺چشم عزیزم
من و همسرم زوج مینوریم که دوبار طبیعی باردار شدم و هر دوبار متاسفانه جنین ها ماژور شدن و سقط کردم 🥲 الانم در تلاشم از طریق ای وی اف جنینامو پی جی دی سلامت کنم و جنین سالم داشته باشم